Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Lokakuu käynnistyy Suistolla reggaen ja rapin merkeissä

Kristillistä sanomaa biiseissään teksteissään ja riimeissään esille tuova Ruudolf esiintyy Suistolla perjantaina.

Suistolla on lokakuun ensimmäisen viikon ohjelmassa neljä keikkailtaa. Dub Disco LoFi Sound System tuo keskiviikkona aurinkoiset roots reggaen ja dubin soundit Suistolle, keskelle syksyistä kaamosta.

Kaksikkona operoivalla “sound systemillä” on mukanaan käsintehdyt kauittimet, joiden loihtima soundimaailma vie kuulijansa hetkeksi karkuun syksyn kosteaa koleutta.

Torstaina Lauluja rakkaudesta -konsertti tuo Suistolle kaksi kokenutta tulkitsijaa, Irinan ja Jesse Kaikurannan. Konsertissa kuullaan molempien artistien omasta tuotannosta koskettavimmat rakkauslaulut, joiden lisäksi kaksikko tulkitsee pari lainattua lauluakin.

Kyseessä on koskettava, intiimi ja pelkistetty konsertti, jossa pääosassa ovat huippusolistien tulkinnat ja koskettavat rakkauslaulut.

Kaksinkertainen räpin Suomen-mestari Ruudolf on vuorossa Suistolla perjantaina 5.10. Ruudolf on pitkän linjan artisti, jonka uusin albumi ?Ootsä nähny musta unta? ilmestyi kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen toukokuussa 2018. Muun muassa hitit ?Lupaan itkee? ja ?Beibi haluu bailaa? sisältävä albumi esitteli samalla yleisölle uuden Ruudolfin ? levyllä on pelkästään maestron laulamia biisejä, eikä räppejä ollenkaan.

Hypnoottisen valtavista äänivalleistaan ja meluisista live-esiintymisistään tuttu Teksti-TV 666 ottaa Suiston haltuun lauantaina. Sekä kotimaassa että sen ulkopuolellakin tunnetun orkesterin massiivinen tuuttaus avautuukin parhaiten juuri live-tilanteessa.

Samana iltana lauteilla nähdään myös Teksti-TV:n Teemun sooloprojekti Kynnet sekä rockin, popin ja folkin äänimaailmoja yhdistelevä HÄN.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.