Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Linnanpuistossa ja torilla joogataan ensi viikolla

Hämeenlinnan Joogayhdistys järjestää 100 Aurinkotervehdystä -tapahtuman Linnanpuistossa Kansainvälisenä joogapäivänä, tiistaina 21.6. kello 10 – 11.30. Joogayhdistyksen jäsenet Maija-Leena Vuoriainen ja Annukka Yliruusi ohjaavat erilaisia aurinkotervehdyksiä, joihin on helppoa tulla mukaan. Jokainen voi tehdä oppimiaan aurinkotervehdyksiä haluamassaan tahdissa ja sen verran kuin hyvältä tuntuu.

Tapahtumaan suositellaan otettavaksi mukaan lempeä, itseään kuunteleva asenne, joogamatto, viltti ja picnic-eväät, jos haluaa levähtää ja jäädä herkuttelemaan puiston nurmelle harjoituksen jälkeen.

Joogapäivänä järjestetään myös iltatapahtuma Hämeenlinnan torilla kello 18 – 20. Tapahtuma alkaa Joakim Yliruusin ohjaamalla jooganäytöksellä. Kaikki astangajoogan seisomasarjan tuntevat voivat tulla mukaan harjoitukseen oman joogamaton kanssa. Janne Kontala pitää puheen joogan hyödyistä ja tarkoituksesta kello 19.15 ja päättää illan yhteiseen mantraresitaatioon kello 20.

Iltatapahtumassa on joogakirppis, jonne voi tulla ostoksille sekä myymään jooga- ja hyvinvointi-tarvikkeita. Kirppispöydän saa käyttöönsä viidellä eurolla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.