Maanantai 29.05.2023
Nimipäivät: Oiva, Oliver, Olivia
Hämeenlinna
Pilvistä
10°C
Tuuli: 5 m/s WNW
 

Kononen & Pajukallio Vanhassa Nallessa

Hämeenlinnassassa on mahdollisuus kuulla suomalaisen kantrimusiikin klassikoita, kun duo Kononen & Pajukallio saapuu esiintymään Vanhaan Nalleen perjantaina 18.10. kello 20. Freud Marx Engels & Jung -yhtyeen kitaristilaulaja Arto Pajukallio ja Huojuvan ladon laulajakitaristi Suonna Kononen tekivät ensimmäisen yhteisen duokeikkansa vuonna 2017.

? Katselimme Pillin kanssa Helsingin yössä englanninkielisiä country-covereita soittavaa duoa ja totesin ääneen, että meidän pitäisi tehdä tämä sama, mutta suomeksi. Soitetaan omien yhtyeiden kappaleita riisuttuina sovituksina ja heitetään sekaan vähän Jussi Raittisen, Jarno Sarjasen ja Kari Kuuvan klassikoita, kertoo Suonna Kononen.

? Lauluntekijäystävykset istuvat kimpassa tarinoimassa, esittävät vuorotellen laulujaan ja joko musisoivat yhdessä tai vain kuuntelevat toisiaan. Tällaista folk-tradition mukaista singer?songwriter-juttua voisi vähän kokeilla Suomessakin, tuumaa Arto Pajukallio.

Suonna Konosen (vas.) ja Arto Pajukallion keikoilla kuullaan lauluja historian ensimmäisestä suomikantrilevytyksestä Nukkekodista Huojuvaan latoon. Kuva: Ollo Nurmi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.