Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Kivistä on ollut Kivisen Mikon tie

Tänä vuonna näyttelijä-muusikko Mikko Kivinen katsoo taaksepäin. Hän nimittäin laskeskelee taivaltaneensa kivistä tietä jo 35 vuotta. Sen kunniaksi hän nousee syksyllä estradeille esittämään komediamonologiaan Kivinen tie. Luvassa on yhden miehen elämänmittainen esitys.

-Aloitin näyttelijän työt vuonna 1980. Matka on ollut pitkä, ja paikoin kivinenkin. Tässä työssä kohtaamielenkiintoisia, mutta myös kummallisia ihmisiä ja asioita. On hauska katsoa taaksepäin, sillä elämä on kuljettanut monessa mutkassa ja virta on vienyt kovaa vauhtia. Hauskaa on ollut ? ainakin useimmiten.

Haluatko siis tietää mitä Mikolle tapahtui näyttelijä Riitta Havukaisen kanssa Imatran Sienimäellä vuonna 1982?

Mikko Kivisen monologikiertue saapuu Hämeenlinnaan lokakuussa.

Mikko Kivisen monologikiertue saapuu Hämeenlinnaan lokakuussa.

-En monologissani kerro niinkään elämäni kohokohdista tai syvistä vesistä. Sen sijaan peilaan kulunutta aikaa eri tapahtumien, hauskojen anekdoottien kautta, sillä se on paljon kiinnostavampaa. Ihminen näyttelijä Mikko Kivisen sisällä paljastuu parhaiten merkillisten tapahtumien ja kommellusten valossa.

Luvassa on visuaalisesti näyttävä esitys, sillä Pertti Jarlan 30 Fingerpori-tyyppistä kuvaa kuljettavat tarinaa.

Mikko Kivinen on vieraillut lähes kaikissa Suomen suurimmissa teattereissa. Hänet tunnetaan myöslukuisista huippusuosituista tv- ja elokuvarooleista sekä Lapinlahden Linnut -orkesterista.

Vaikka hän on ollut pari vuotta kiinnitettynä Helsingin kaupunginteatteriin, on kiertäminenkin ollut vahvasti verissä: Mikko on edelleen mukana huippusuositussa Saikkua kiitos! -esityksessä sekä Maakuntamatkailua tarina- ja musiikkiesityksessä. Syyskuussa julkaistaan single Kivinen tie.

Kivinen tie -komediamonologi Hämeenlinnan Verkatehtaalla 9.10. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.