Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Kirjaston Varaamo-palvelu avattu

Omatoimiaikaan Hämeenlinnan pääkirjastoon pääsee sisälle kirjautumalla kirjastokortilla ja tunnusluvulla.

Hämeenlinnan kirjaston asiakkaat voivat varata verkossa Hämeenlinnan pääkirjaston työskentely-, kokous-, tapahtuma-, musiikki-, ja digitointitiloja uuden Varaamo-palvelun kautta osoitteesta kirjastonvaraamo.hameenlinna.fi. Varaamo-palvelun kautta varattavat tilat avautuvat asiakkaille vaiheittain syksyn aikana.

Tilojen varaamiseen tarvitsee Vanamo-kirjastojen kirjastokortin ja tunnusluvun. Varaamossa on myös tilojen esittelyt, käyttö- ja varausehdot sekä tilojen mahdolliset hinnat.

Varaamossa voi varata esimerkiksi Hämeenlinnan pääkirjaston uusia Urban office -tiloja opiskeluun ja työskentelyyn sekä ryhmätiloja A ja B vaikkapa kokousten pitämistä varten. Nämä tilat ovat käytössä joka päivä, myös pääkirjaston omatoimiaikana. Kaikkien tilojen omatoimikäytössä on kuitenkin muistettava covid-19- pandemian edellyttämät turvavälit.

Osa Varaamon kautta varattavista tiloista on asiakkaiden käytössä vain kirjaston palveluaikana eli silloin, kun henkilökuntaa on paikalla. Tällaisia ovat esimerkiksi Mediahuone, Bändihuone/Studio, akustiseen soittamiseen tarkoitettu soittohuone sekä digitointi- ja editointihuone. Bändihuone/Studio ja Mediahuone ovat varattavissa lokakuun alusta alkaen.

Tilojen lisäksi Varaamon kautta varataan aikoja myös kirjaston tarjoamiin opastuksiin (Celia-opastus, digi- ja e-opastukset) ja ryhmien kirjastokäynneille. Opastuksia ja ryhmäkäyntejä voi varata 7.9. alkaen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.