Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

KESKUSTA: Tavastila tulvii jouluista tarjontaa

Isa Karlsson ja Jouko Mikkola avasivat Tavastilaan perjantaina pop-up -myymälä Kurssikioskin.

Isa Karlsson ja Jouko Mikkola avasivat Tavastilaan perjantaina pop-up -myymälä Kurssikioskin.

Kauppapaikka Tavastilaan riittää uutta tarjontaa vielä virallisen joulunavaustapahtuman jälkeenkin. Imagokouluttaja Isa Karlsson sekä golf- ja mentaalivalmentaja Jouko Mikkola avasivat tänään Kurssikioskin, joka tuo paikallisia pienyrittäjiä helpommin asiakkaiden saavutettavaksi.

Myymälään on haettu mukaan nimenomaan sellaisia yrittäjiä, jotka eivät normaalisti toimi myymälöissä tai kauppakeskuksissa.

? Tuomme tarjolle palveluja, joita hankkiakseen ihmisten yleensä täytyy mennä yrittäjän luo. Kun kotimaisuutta ja paikallisuutta nyt korostetaan kaikessa, niin toivottavasti se näkyy myös käytännössä, sanoo Isa Karlsson.

Isa Karlsson myy Kurssikioskissa niin henkilökohtaista sparrausta kuin aikataulutettuja kurssejakin. Itsensä kehittämisen, kuten tapojen ja etikettien opiskelun, lisäksi tarjolla on myös kurssi juhlien järjestämiseen.

Jouko Mikkola tarjoaa luontaisten vahvuuksien kartoitusta ja mentaalivalmennusta nykyään myös Terveyshuoltamolla, jonka toimitilat ovat Tavastilassa.

? Terveyshuoltamo on paikkana ja työyhteisönä tosi innostava. Itse pystyn tuomaan joukkoon lisän, joka heiltä ehkä on puuttunut, Mikkola sanoo.

Hän myy myös golfvalmennusta ja fysiikkavalmennusta, jossa hyödynnetään valmennettavan luontaisia vahvuuksia.

? Vahvuuksien kartoituksella saadaan vahvuudet ja ihmisen parhaat puolet esille, on kyse sitten fyysisestä tai henkisestä puolesta, hän toteaa.

Kurssikioskissa ovat mukana myös kundaliinijoogaohjaaja ja hieroja Alli Tupala, tanssikoulu Pivot, Ilorannan matkailumaatila sekä Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri. Kurssikioski on Tavastilassa tammikuun 7. päivään asti.

Kiipulassa liiketaloutta opiskelevat Aile Sadik ja Christa Vesala saavat joulupuodissa käytännön työoppia.

Kiipulassa liiketaloutta opiskelevat Aile Sadik ja Christa Vesala saavat joulupuodissa käytännön työoppia.

Kiipulan erityisammattioppilaitoksen liiketalouden linjan ja Kiipula Gardensin yhteinen Joulupuoti on Tavastilassa nyt toista kertaa.

? Liiketalouden opiskelijamme saavat puodin ansiosta käytännön harjoitusta työskentelemällä muun muassa kassalla, tuote-esittelijöinä ja markkinoinnissa, kertoo ohjaaja Niina Vainikka.

Puodissa on myynnissä käsitöitä ynnä muuta lahjatavaraa joulukuun 17. päivään asti ja kukkia aina jouluaattoon asti.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.