Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Kesäinfo torilla auttaa matkailijoita

Tänä kesänä kaupunkiin tulevat matkailijat saavat apua Hämeenlinnan matkailuneuvonnan lisäksi torin kesäinfosta, Inkiväärin polkupyöräkioskista sekä Sibelius Centeristä.

Linnan Kehitys Oy on avannut aiempien vuosien positiivisten kokemusten perusteella kesäksi torille kesäinfon. Hämeenlinnan uutta brändi-ilmettä mukaileva kesäinfo toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan matkailuneuvonnan ja Torikahvila Linnan kanssa. Infomökistä on saatavilla esitteitä ja karttamateriaaleja Hämeenlinnan matkailukohteista.

Mökki on avoinna päivittäin Torikahvila Linnan aukioloaikojen mukaisesti. Näin toteutettuna kesäinfosta pystytään palvelemaan matkailijoita pidennetyin aukioloajoin ja keskeisellä paikalla. Mökin läpinäkyvässä seinässä olevan yksityiskohdan avulla matkailijat ja paikalliset voivat myös ottaa selfien Sibeliuksen viikset nenällä.

Matkailijoita palvelee myös liikkuva kesäinfo. Keskustan alueelta ja rantareiteillä kulkijoita ilahduttaa polkupyöräkioski Inkivääri, josta jäätelön, virvoitusjuomien ja välipalojen lisäksi saa esitteitä, karttoja ja kesävinkkejä.

Wetterille muuttanut matkailuneuvonta taas palvelee henkilökohtaista apua tarvitsevia maanantaista perjantaihin. Matkailuneuvonnasta on saatavilla paikallisesitteiden lisäksi materiaaleja myös muista kotimaan isoista kaupungeista. Sibeliukseen liittyvää tietoa ja matkamuistoja taas on saatavilla Sibelius Centeristä, joka on avoinna maanantaista lauantaihin. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.