Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Joulupukin konttiin sujahtaa myös käsineitä, lompakoita ja laukkuja

Eilan Laukku ja Käsine laajoine valikoimineen palvelee Kauppapaikka Tavastilassa.

Laadukasta käyttöesinettä lahjaksi aikovan kannattaa poiketa joulun alla Eilan Laukku ja Käsineeseen. Yli 30 vuoden kokemuksella rakennettu valikoima tarjoaa paljon vaihtoehtoja ja jos valinnan haluaa jättää lahjan saajalle, on tarjolla myös lahjakortteja.

? Suosituimpia ovat käsineet, lompakot ja lahjakortit, tietää Jyrki Kinnari.

Palveluun kuuluu myös lahjojen paketointi maksutta ja lahjojen vaihto-oikeus.

Eila Leinon Palokunnankadulla pian 32 vuotta sitten avaama liike on ennen Tavastilaa ehtinyt toimia myös Hallituskadulla ja Reskalla. Tavastilaa omistajat Kinnari ja Eila Leinon tytär Birgitta Leino-Kinnari kuvailevat ihanaksi ja lämminhenkiseksi.

Muun muassa laukkujen materiaalit ovat Eilan Laukun ja Käsineen toiminnan vuosikymmeninä kehittyneet valtavasti josta esimerkkinä on Samsoniten curv-materiaali jolle annetaan peräti kymmenen vuoden takuu. Matkalaukut ovat muutenkin muutuneet kevyemmiksi ja elastisemmiksi.

Eilan Laukku ja Käsine kuuluu Osuuskunta Laukkuketjuun joka mahdollistaa oman maahantuonnin ja edulliset hinnat. Laadun takaavat pitkät asiakassuhteet maailmalle.

Nykyisen omistajapariskunnan pojat eivät aio liikettä jatkaa joten alasta kiinnostuneella on nyt etsikkoaikansa vaikka yrityskauppaan. Nykyisten omistajien haaveena kun on pian vetäytyä eläkepäiville maalle.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.