Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Ilmaisia some-kursseja kirjastolla

Aloitteleville tietokoneen käyttäjille tarkoitetut verkkostartit käynnistyvät Hämeenlinnan pääkirjastossa tammikuussa. Oman osaamistasonsa mukaan on valittavissa  joko aivan aloittelijoiden, jo hieman osaavien tai jo peruskäytön hallitsevien ryhmät.

Kursseilla käydään läpi perusasioita tietokoneen käytöstä, internetistä,  sähköpostista ja tekstin kirjoittamisesta. Kurssit on jaettu viiteen kahden tunnin opetuskertaan. Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin atk-luokassa 29.1. alkaen.

Verkkospurtit ovat teemallisia yhden kokoontumiskerran opetustuokioita. Tänä keväänä spurttien aiheina ovat: kuvat kamerasta käyttöön, sosiaalinen media ? mitä se on, Facebook ja Twitter sekä eAineistot ja lukulaitteet. Verkkospurtit järjestetään pääkirjaston atk-luokassa tiistaisin 11.3. alkaen klo 17-20.

Kursseille voi ilmoittautua pääkirjaston infopisteessä 13.-18.1. kirjaston aukioloaikoina (puh. 03 621 3040 tai kita@hameenlinna.fi). Jokaiselle kurssille voidaan ottaa max 10 henkilöä, joten tarvittaessa osallistujat arvotaan. Kurssit ovat maksuttomia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.