Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

Henna Sara Rakkauden heikolla jäällä

Artisti Henna Saran toinen musiikkivideo ?Rakkauden heikko jää? julkistetaan ystävänpäivänä 14.2. eli huomenna lauantaina. Lupaavan nuoren hämeenlinnalaisartistin kolmannen singlen musiikkivideo kuvattiin Hämeenlinnassa Eräs Teatterissa viime sunnuntaina 8.2.

Henna Saran musiikkivideota kuvattiin Eräs Teatterissa. Kuvaaja: Henri Ilanen.

Henna Saran musiikkivideota kuvattiin Eräs Teatterissa. Kuvaaja: Henri Ilanen.

Menevä kappale on Nalle Ahlstedtin, Kaisa Korhosen ja Axel Ahlstedtin (säv.&san.) käsialaa. Musiikkivideon tarinan on käsikirjoittanut hämeenlinnalainen tapahtuma-alan yrittäjä Miikka Anttila yhdessä videon ohjaajan Miika Hakalan kanssa.

? Tämä on toinen Hennalle ohjaamani video ja lähtökohtaisesti halusin siihen jotain tuttua, mutta myös riittävästi uutta ja tuoretta. Pyrkimys oli sijoittaa video samaan “maailmaan” kuin aiempikin video. Konsepteja oli alkuvaiheessa monia erilaisia, mutta lopulta se naksahti kohdalleen.

? Mietin, että millaisen tarinan ja ympäristön kautta pääsisi käsittelemään samantyyppisiä fiiliksiä, joista kappaleessa lauletaan. Päädyimme sijoittamaan jutun teatterin tekemisen maailmaan. Lavalla on yksi todellisuus, lavan ulkopuolella toinen. On tilanteita, jolloin ehkä toivoisi hetkien ja tunteiden siirtyvän lavalta myös backstagelle. Tästä teatterin tekemisen ihanuudesta ja kamaluudesta sain kipinän videon sisältöön.

Tanssikoreografian on tehnyt Krista Laaksonen. Eräs Teatterin lisäksi suureksi avuksi videon teossa oli Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskus. Musiikkivideo julkistetaan ystävänpäivänä 14.2., jonka jälkeen video on nähtävillä laajalti sosiaalisessa mediassa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.