Lauantai 23.09.2023
Nimipäivät: Mielikki, Miisa, Minja

Tuuli:
 

Hätilän kirjasto kiinni yhteiskoulun korjauksen takia

Hätilän kirjasto osoitteessa Viertokatu 1 sulkeutuu toistaiseksi torstaista joulukuun 1. päivästä alkaen. Kirjaston sulkemisen syy on Hämeenlinnan yhteiskoulun tuleva peruskorjaus.

Hätilän kirjasto toimii normaalisti marraskuun loppuun asti. Esimerkiksi kirjastoon tulleet varaukset voi hakea tavalliseen tapaan 30.11. asti. Sen jälkeen noutamatta jääneet varaukset siirretään pääkirjastoon.

Kirjaston sulkeutumisen vuoksi Hätilän kirjastosta lainattavan aineiston laina-aikoja on pidennetty. Lainat voi palauttaa vielä 11.1.2017 asti ilman maksua.

Samasta päivästä lähtien Hätilän kirjaston asiakkaita palvelee kirjastoauto, joka pysähtyy Tuomelan koulun pihassa joka keskiviikko kello 9.15-11.30 ja kello 17.45-18.05.

Kirjastoauto Urho. Kuva Anne Salmio

Kirjastoauto Urho. Kuva Anne Salmio

Uudelle iltapysäkille saatiin paikka keskiviikkoiltaan lyhentämällä muiden kirjastoautopysäkkien aikaa. Hätilästä lainatun aineiston voi palauttaa myös pääkirjastoon tai mihin tahansa kirjaston toimipisteeseen.

Hätilän kirjaston sulkeuduttua kirjat ja muu aineisto käsitellään ja siirretään muihin kirjaston toimipisteisiin ennen HYK:in peruskorjauksen alkamista.

Hätilän kirjaston viimeisenä aukiolopäivänä, keskiviikkona 30.11. kirjaston asiakkaille on kahvitarjoilu kello 10-16.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.