Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Hämeenlinnan pääterveysaseman hammashoitolan remontti alkamassa

Pääterveysaseman hammashoitolassa alkaa 6.5.2019 ilmastointiremontti, jonka aikana osa hammashoitolasta on suljettuna. Remontin suunniteltu kesto on marraskuun puoliväliin saakka.

Remontin vuoksi myös kulku röntgenyksikköön muuttuu, ja 6.5. – 31.8.2019 sisäänkäynti röntgenyksikköön tapahtuu rakennuksen E-osan keskirappukäytävän kautta. Lisäksi röntgenin toimisto on suljettuna 6.5-31.8.2019 välisen ajan. Röntgenin ajanvaraukset voi tehdä puhelimitse, p. 03 621 9281.

Ilmastointiremontti toteutetaan kahdessa vaiheessa:

  • Touko-elokuussa remontoidaan hammashoitolan huoneet 1-8. Palvelut siirtyvät silloin Jukolan terveysaseman hammashoitolaan.
  • Syyskuussa aloitetaan huoneiden 9-11 remontointi. Palvelut siirtyvät silloin Hätilän hammashoitolan tiloihin.

Ilmastointiremontin vuoksi pääterveysaseman hammashoitolaan on touko-marraskuussa tarjolla vähemmän hoitoaikoja ja vastaanotot järjestetään pääsääntöisesti Jukolan tai Hätilän hammashoitolassa. Remontin aikana Jukolan ja Hätilän hammashoitoloissa työskennellään kahdessa vuorossa, joten vastaanottoaikoja on remontin ajan myös ilta-aikoina.

Hammashoitolaan voi varata ajan normaaliin tapaan soittamalla arkisin klo 8-15 numeroon 03 621 9100. Jo sovitun ajan voi perua, siirtää tai tarkistaa minunterveyteni.fi-palvelun kautta. Ajan voi perua myös puhepostiin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.