Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

BMW:n maailmanensi-ilta Pimeän Kaupan illassa

Hämeenlinnan Autokeskus tuo Reskalle tänään perjantaina automallin, jonka maailmanlaajuinen lanseeraus on lauantaina 4.10. päivänä. Hämeenlinnalaiset pääsevät näin nauttimaan maailman ensi-illan kenraaliharjoituksesta.

2-sarjan BMW Active Tourer vetoaa etuvetoisuudellaan täysin uuteen asiakasryhmään, joista naisilla on merkittävä osuus.

Mukavuus ja toiminnallisuus konkretisoituvat autossa esim. suureen tavaratilaan, tavaratilan välipohjan alla sijaitsevaan säilytystilaan, säädettäviin takaistuimiin, yhdellä kosketuksella taittuviin takaistuinten selkänojiin, takamatkustajien hyviin jalka- ja pääntiloihin sekä lukuisiin säilytystiloihin ja ratkaisuihin.

Bemari

Sisätilojen maksimoimiseksi BMW on ottanut käyttöön vetotavaksi 2-sarjan Active Tourerissa etuvedon.

 Uutuutena uusi BMW 2-sarjan Active Tourer on lisäksi varustettu aina suomenkielisellä käyttöjärjestelmällä. Suomen kieli on vakiona koko Suomeen tuotavassa BMW-mallistossa heinäkuun 2014 tuotannosta alkaen, ensimmäisenä saksalaisista premium-merkeistä.

Kaikki mallit ovat saatavilla automaattivaihteistolla. Vuoden 2015 alussa saataville tulevat sekä xDrive-nelivedot että uudet alkaen-mallit niin bensiini- kuin diesel-moottoreihin.

Saatavilla on myös kattavasti varusteltu Business-paketti joka sisältää LED-ajovalot, vakionopeussäätimen, monitoimisäätimet ohjauspyörään, pysäköintitutkan taakse, sumuvalot ja automaattisen 2-alueilmastoinnin. Malliston alkaen-hinta on 33.466 ? (218i).

Business-paketti tuo lisähintaa 990 ?.

– Reskan autoesittelyn lisäksi otamme koeajovarauksia ja järjestämme pikku kilpailuja, sanoo myyntipäällikö Jorma Saksa.

 

 

Kuvateksti: Premium-luokkaan sijoittuva etuvetobemari BMW Active Tourer on myyntipäällikkö Jorma Saksan mukaan erityisen odotettu etuvetoisuutensa vuoksi.

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.