Maanantai 04.03.2024
Nimipäivät: Ari, Arsi, Atro

Tuuli:
 

Asiakkaat ottivat TyöParkin ilolla vastaan

Toimintansa jo vauhtiin saaneessa TyöParkissa vietettiin avajaisia 22.11. Kuva: Miika Kangasniemi, Hämeenlinnan kaupunki.

Hämeenlinnan seudun työllisyyden kuntakokeilun TyöParkki vietti avajaisiaan marraskuun 22. päivänä. Keskeinen sijainti sekä rento ja tasavertainen ilmapiiri kirvoittivat kävijöiltä kiitosta. TyöParkki palvelee kaikkia, joilla on kysymyksiä työllistymiseen liittyen. Tarkoitus on, että TyöParkki palvelee yhden luukun periaatteella joten TyöParkkiin on koottu moniammatillinen tiimi.

TyöParkin avajaisissa oli mukana myös työllisyyspalveluiden palveluntuottajia, kuten Hämeenlinnan seudun 4H, Hämeen Mokia ry ja ICan-valmennus. Myös TyöParkin järjestäjät ovat tyytyväisiä TyöParkin alkutaipaleeseen.

– Oli hienoa, miten palveluntuottajat olivat innolla ottamassa meidät vastaan ja tulivat paikalle. Saimme heiltä paljon ideoita ja toiveita ensi vuodelle. Asiakkaitakin saimme liikkeelle ilahduttavasti nyt kun toiminta on saatu polkaistua kunnolla käyntiin. Huomasimme, että TyöParkki on tavoittanut ne asiakkaat, joita emme muuten ehkä tavoittaisi. Kuntakokeilun omavalmentajat kokevat TyöParkin myös tuovan työskentelyyn yhteisöllisyyttä, jota ainakin osa näinä etätyön aikoina kaipaa, kertoo palvelupäällikkö Susanna Halonen, joka on ollut mukana kehittämässä TyöParkkia.

TyöParkki on palvellut kokeiluluonteisesti Hämeenlinnan keskustassa PARKKI Business Parkin Hämeenlinnan Ikkuna -tilassa nyt neljänä keskiviikkona. Työparkki on avoinna tänä vuonna vielä 29.11. ja 13.12. kello 10 – 18. Tammikuun aukioloajat ilmoitetaan Hämeenlinnan työllisyyspalvelujen nettisivuilla myöhemmin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.