Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

UUSI VUOSI: Pommikaupalla taotaan kahisevaa joukkueen kassaan

Steelersin salibandynaisten Ringa Laurila (vas.), Meri Mäkinen, Juulia Kataja ja Ellinoora Vihreäsaari myyvät ilotulitteita Kauppakeskus Goodmanissa.

Ilotulitemyynti on käynnistynyt tänään ja jatkuu aina aattoon asti. Rakettitukkurien vähittäismyyjinä ovat monissa myyntipisteissä urheiluseurat. Steelersin naisjoukkueen pelaajat Ringa Laurila ja Meri Mäkinen apunaan juniori-ikäiset Juulia Kataja ja Ellinoora Vihreäsaari avasivat puolilta päivin myyntipisteen Kauppakeskus Goodmanin S-Marketin kupeessa.

? Ei kaikkein isoin myyntipaikka, mutta taitaa olla paikka jossa väki liikkuu. Viime vuonna ylitimme tavoitteemme täällä, Laurila kertoo.

Naisjoukkue myy nyt toista vuotta putkeen ilotulitteita yhteistyössä saman toimittajan kanssa.

? Myyntipisteellä on oltava paikalla aina yksi vastaavan hoitajan kokeen suorittanut henkilö. Meidän joukkueesta viisi on nyt suorittanut kokeen, Laurila ja Mäkinen kertovat.

Talkoissa on mukana myös A- ja B-tyttöjen pelaajia. Täysin talkootöillä hämeenlinnalaista naissalibandya ei pyöritetä. Sponsoreita on sen verran, että joukkue talkoilee kauden mittaan ilotulitekaupan lisäksi vain sukkamyynnillä ja muilla satunnaisilla tempauksilla.

Mari Vuorinen ja Timo Torvikoski olivat avanneet rakettikaapit jo aamupäivällä Jukolan S-Marketilla.

Jukolan S-Marketilla Hämeenlinnan Paukun viisipäiväisen myyntiurakan aloittivat seurassa pelaavien pesäpallojuniorien vanhemmat Mari Vuorinen ja Timo Torvikoski. Timo oli myyntitalkoissa ensimmäistä, Mari jo seitsemättä vuottaan.

? Myyntipiste on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaikkien poikajuniorijoukkueiden yhteisenä, Mari Vuorinen kertoi.

Kymmenen tunnin mittaisille myyntivuoroille on hänen mukaansa löytynyt tulijoita todella hyvin.

? Poikapuolella on todella aktiiviset vanhemmat. Junioritoiminta käytännössä pyörii talkootöillä, joulun alla olimme paketoimassa lahjoja Prismalla, kertoo Vuorinen.

Hämeen poliisilaitos, Kanta-Hämeen pelastuslaitos ja Päijät-Hämeen pelastuslaitos julkaisivat tänään uudenvuodenjuhlijoille turvallisuusohjeet. Päihtymys ja ilotulitteiden käsittely eivät sovi lainkaan yhteen, päihtyneenä harkinta saattaa pettää tai puuttua kokonaan.

Alle 18-vuotiaat eivät saa pitää hallussaan tai käyttää ilotulitteita. Ilotulitteita saa käyttää aikavälillä 31.12.2017 klo 18?1.1.2018 klo 02. Suojalasien käyttö on pakollista.

Juha Reinikainen

2 kommenttia

  1. Tietäjä:

    Ei taida ihan olla Huotarin Ellinoora kyseessä kun pelaa Kooveessa Tampereella.. Olisiko kuvassa kuitenkin Vihreäsaari.

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.