Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Mirka Soinikoski ja Teppo Heiskanen Vihreiden puoluevaltuuskunnan jäseneksi

Vihreiden puoluekokous valitsi hämeenlinnalaisia johtopaikoille. Hämeenlinnan Vihreiden Mirka Soinikoski ja Teppo Heiskanen valittiin puoluevaltuuskuntaan kaudelle 2017?2019. Soinikoski edustaa puoluevaltuuskunnassa Vihreiden Hämeen piiriä ja Heiskanen Vihreiden valtakunnallista ruotsinkielistä yhdistystä Finlands Svenska Gröna rf. Soinikoski työskentelee lääkärinä ja on Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu ja valtuustoryhmän puheenjohtaja.

– Olen innoissani uudesta tehtävästä. Vihreät on minulle liike, joka tarjoaa inhimillisen vaihtoehdon suomalaisille. Sote-uudistus on saatava maaliin yhteistyöllä ja asiantuntijoita kuunnellen, Soinikoski sanoo.

Heiskanen työskentelee korkeakoulujen yritysyhteistyön parissa ja on aiemmin ollut itsenäinen yrittäjä.

– Kuntavaaleissa Vihreät sai suuremman kannatuksen kuin koskaan. Minulle Vihreät on eteenpäin vievä, ennakkoluuloton muutosvoima. Tuon puoluevaltuuskuntaan koulutuksen ja yrittäjyyden asiantuntemusta. Monikielisyys, monikulttuurisuus ja maailmalle avoin yhteiskunta ovat Suomen voimavara.

Puoluevaltuuskunnassa on puheenjohtajan ja kahden varapuheenjohtajan lisäksi 40 varsinaista jäsentä ja 40 varajäsentä. Valtuuskunta hyväksyy periaateohjelmaa ja poliittista ohjelmaa lukuun ottamatta Vihreiden poliittiset linjat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.