Perjantai 24.05.2024
Nimipäivät: Tuukka, Touko

Tuuli:
 

Mikaela Holmbergille pronssia valokuvauksen Euroopan huippujen joukossa

Mikaela Holmbergin menestys sai jatkoa nyt Euroopan tasolla.

Hämeenlinnalainen valokuvaaja Mikaela Holmberg on voittanut pronssia arvostetun European professional photographer of the year 2017 -kilpailun Illustrative & Digital art -sarjassa.

Kyseessä on Euroopan kattojärjestön FEP:in (Federation of professional photographers) järjestämä vuosittainen EM-kilpailu. Kategorioita on kymmenen. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 2.000 kuvaa 25 eri maasta. Suomalaiset pärjäsivät erittäin hyvin. Palkintoseremonia pidettiin Sisilian Cataniassa.

Yksi pronssimitalisarjan kuvista.

Mikaela on 35-vuotias muotokuvaaja. Hän on kuvannut muotokuvia työkseen kohta 13 vuotta, joista 8 oman yrityksen kautta. Mikaela on Vuoden Muotokuvaaja 2011, Vuoden Nuori yrittäjä 2013 (Kanta-Häme) ja Vuoden Naisyrittäjä 2015 (Kanta-Häme).

Hän on kansainvälisesti palkittu valokuvaaja ja toiminut Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n varapuheenjohtajana vuodesta 2016 ja toiminut kolme vuotta kotimaisen Vuoden Muotokuvaaja -kilpailun päätuomarina.

Muotokuvasarjassa Holmberg saavutti yhdeksännen sijan.

European professional photographer of the year 2017 -kilpailuun Mikaela osallistui tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Hän osallistui sekä muotokuvasarjaan että Illustrative&Digital art -sarjaan. Myös muotokuvasarjassa hän ylsi top 10:een ja oli 9.

Illustrative&Digital art -sarjan kuva.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.