Torstai 23.05.2024
Nimipäivät: Lyydia, Lyyli

Tuuli:
 

MERKKIPÄIVÄT: Työ pitää 60-vuotiaan Reijo Riihimäen kiireisenä

Reijo Riihimäki pääsee 60 vuoden merkkipaalulle.

Kuusikymppisiään torstaina marraskuun 19. päivänä viettävä Reijo Retsi Riihimäki iloitsee käynnissä olevasta vuodesta, joka Hattula Golfin kannalta on ollut huippuvuosi.

– Kenttä on ollut auki tammikuusta alkaen ja näyttää, että synttäripäivänäkin pelataan ja se on hienoa!

Sääennusteiden perusteella sekään ei näytä mahdottomalta, että Hattula Golfilla päästäisiin pelaamaan vuoden jokaisena kuukautena.

– Kausi on parhaimmillaan päättynyt meilläkin loppiaisena, mutta niin että kenttä on ollut välillä pidempiä aikoja suljettuna. Nyt ei ole ollut kuin yksi päivä katkoa.

Korona estää täysimittaiset juhlatilaisuudet, mutta Hattula Golfilla on kuitenkin torstaina talo täynnä tarjouksia. Kakkukahvit ovat tarjolla kello 10 ? 16 ja hernekeittoa kello 11 ? 14.

Hattula Golfilla on tulossa täyteen kolmas vuosi nykyisissä tiloissaan Satulinnalla. Retsin synttärien ohessa vietetään klubirakennuksen kylkeen avautuneen SEO-huoltamon 1-vuotissynttäreitä.

Lahdessa syntynyt Riihimäki on tehnyt koko työuransa kaupan alalla. Hän meni kauppaan töihin vuonna 1975 ja toimi K-ketjussa market-, supermarket ja Citymarket-kauppiaana vuodet 1982 ? 2010.

Pitkän kauppiasuransa jälkeen Riihimäki on keskittynyt täysipainoisesti golfin olosuhteiden kehittämiseen sekä Hattulassa että Paltamossa. Uusin aluevaltaus on Kajaani Golf, jonka lisäksi Retsin omistukseen on siirtynyt Kainuun Portin hotelli.

Pitkän linjan yrittäjä Riihimäki iloitsee kotikuntansa Hattulan viimeaikaisista uudistuksista.

– On kiva nähdä, että muutokset ovat tuoneet uutta virtaa ja henki on vihdoin se, että halutaan saada kuntaan uusia asukkaita ja yrityksiä.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.