Tiistai 23.04.2024
Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:
 

KHSHP:n hallitus esittää sairaanhoitopiirin johtajaksi Seppo Rantaa

Tiistaina kokoontunut Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hallitus esittää yksimielisenä ehdotuksenaan kuntayhtymän valtuustolle seuraavaksi sairaanhoitopiirin johtajaksi Seppo Rantaa.

? Kaikilla haastatteluryhmän seulomilla kolmella kärkihakijalla on tehtävän vaatimat edellytykset hoitaa sitä, mutta hallitus arvioi, että erityisesti Ahveniston sairaalan hankkeen läpiviemiseen sekä niin sanotun 8 tähden yhteistyöhankkeen  läpiviemisessä Rannalla on parhaat edellytykset, kehittämisote ja motivaatio. Esitys valtuustolle on kokonaisarvio hakemusten, haastatteluiden ja soveltuvuusarvioinnin pohjalta, perustelee KHSHP:n hallituksen puheenjohtaja Kaija-Leena Savijoki.

Ranta on toiminut vt. sairaanhoitopiirin johtajana Hannu Juvosen jäätyä vanhuuseläkkeelle 1. tammikuuta 2019 lähtien. Hänen varsinainen virkansa on ollut KHSHP:n johtajaylilääkärinä.

Sairaanhoitopiirin valtuusto valitsee uuden johtajan ylimääräisessä kokouksessaan 29. tammikuuta 2019. Valtuustolla on mahdollisuus valita virkaan kuka tahansa sitä hakenut hakija.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.