Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
13°C
Tuuli: 3 m/s NE
 

KHSHP:n hallitus esittää sairaanhoitopiirin johtajaksi Seppo Rantaa

Tiistaina kokoontunut Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hallitus esittää yksimielisenä ehdotuksenaan kuntayhtymän valtuustolle seuraavaksi sairaanhoitopiirin johtajaksi Seppo Rantaa.

? Kaikilla haastatteluryhmän seulomilla kolmella kärkihakijalla on tehtävän vaatimat edellytykset hoitaa sitä, mutta hallitus arvioi, että erityisesti Ahveniston sairaalan hankkeen läpiviemiseen sekä niin sanotun 8 tähden yhteistyöhankkeen  läpiviemisessä Rannalla on parhaat edellytykset, kehittämisote ja motivaatio. Esitys valtuustolle on kokonaisarvio hakemusten, haastatteluiden ja soveltuvuusarvioinnin pohjalta, perustelee KHSHP:n hallituksen puheenjohtaja Kaija-Leena Savijoki.

Ranta on toiminut vt. sairaanhoitopiirin johtajana Hannu Juvosen jäätyä vanhuuseläkkeelle 1. tammikuuta 2019 lähtien. Hänen varsinainen virkansa on ollut KHSHP:n johtajaylilääkärinä.

Sairaanhoitopiirin valtuusto valitsee uuden johtajan ylimääräisessä kokouksessaan 29. tammikuuta 2019. Valtuustolla on mahdollisuus valita virkaan kuka tahansa sitä hakenut hakija.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.