Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Hämeenlinnan perussuomalaisille uusi hallitus

Kimmo Kautio valittiin Hämeenlinnan perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Hämeenlinnan perussuomalaiset piti sääntömääräisen syyskokouksensa Hämeenlinnan Raatihuoneella tänään.

Kokous valitsi yksimielisesti yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Kimmo Kaution.

Hallituksen jäseniksi syyskokous valitsi Pekka Honkalan, Tuomas Koskisen, Tauno Lahtisen, Jonni Levaniemen, Antero Niemelän ja Emmi Rantasen sekä hallituksen varsinaisille jäsenille henkilökohtaiset varajäsenet.

Uusi puheenjohtaja ja hallitus aloittavat toimessaan välittömästi.

Lasten liikenneturvallisuus reilaan

Syyskokouksen kannanotossa perussuomalaiset ottaa kantaa lasten liikenneturvallisuuteen. Yhdistyksen mielestä Hämeenlinnan tulee Suomen ensimmäisenä Unicefin lapsiystävällisenä kuntana olla edelläkävijä liikenneturvallisuudessa. Kaupungin tulee painottaa kaikkein suojaamattomimman liikenteen eli lasten turvaamista.

Niin nykyisellään pysyvien, peruskorjattavien kuin uusienkin koulujen lähiympäristöjen liikenneturvallisuutta on arvioitava uudelleen ja liikenneturvallisuuden parantamiseen on myös osoitettava riittävästi resursseja.

Perussuomalaiset ehdottaa, että Hämeenlinnan kaupunki laatii koko kaupungin kattavan, koulujen lähiympäristöjen liikenneturvallisuussuunnitelman sekä liikenneturvallisuuden parantamisen toteutussuunnitelman.

Suunnitelmien laatiminen on kannanoton mukaan aloitettava välittömästi ja laatimiseen on osoitettava riittävät ammattilaisresurssit.

Toteutussuunnitelmassa tulee keskittyä sellaisiin toimenpiteisiin ja investointeihin, joilla ajoneuvojen liikennenopeudet saadaan alenemaan ja kuljettajat noudattamaan nopeusrajoituksia.

Tehokkaita esimerkkejä näistä ovat töyssyt ja nopeusnäyttötaulut. Huomiota tulee kiinnittää myös tärkeiden liikennemerkkien näkyvyyteen.

Esimerkiksi suojateistä ja bussipysäkeistä kertovat liikennemerkit ovat paikoin jääneet pahasti pusikoiden peittoon ja suojatiemerkinnät kaduilla ovat kuluneita, kannanotossa painotetaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.