Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja jättää tehtävänsä ja siirtyy yrittäjäksi

Toimitusjohtaja Juha Haukka Hämeen Yrittäjistä on siirtymässä yrittäjäksi. Kuva: Reska.fi arkisto / Juha Reinikainen.

Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka jättää Hämeen Yrittäjien toimitusjohtajan tehtävän tulevana keväänä ja siirtyy yrittäjäksi 1.3.2024 alkaen.

– Kiitän kaikkia yhteistyökumppaneita ja yrittäjiä näistä 16 vuodesta, jotka olen saanut toimia hämäläisen yrittäjyyden näköalapaikalla. Nyt on hyvä hetki siirtyä jäsenyrittäjäksi, Juha Haukka kiittää.

Hämeen Yrittäjät on profiloitunut maakunnallisena yrittäjien edunvalvojana, joka tekee vahvaa yhteistyötä kehittämisyhtiöiden, oppilaitosten, maakunnan liiton ja viranomaisten kanssa.

– Yhteistyö lisää yhteistä hyvää. Olemme toteuttaneet merkittäviä kehittämisohjelmia julkisiin hankintoihin, yritysten neuvontapalveluihin ja koulutukseen liittyen, Hämeen yrittäjien puheenjohtaja Janne Lintukorpi toteaa.

– Vanajavesisäätiön perustaminen on ollut yksi mielenkiintoisimmista asioista, joita olen saanut olla edistämässä. Toinen on Eurooppa-yliopisto, jonka rakentaminen on käynnissä. Saa nähdä, syntyykö siitä uusi yliopisto, jonka yksi kampus tulee olemaan Hämeessä? Mutta kaikkein suurin ja tärkein asia on ollut jakaa yrittäjien arkea ja välittää heidän näkemyksiänsä ja tarpeita yhteisen päätöksenteon eväiksi, Haukka summaa.

Omaa tulevaa yritystoimintaansa Haukka ei vielä kommentoi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.