Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Huumekuski jäi kiinni anastetulla autolla, ikämies suhaili kahdesti törkeästi humaltuneena

Poliisipartio kiinnitti huomiota valtatiellä 3 kulkeneeseen henkilöautoon perjantain vastaisena yönä kahden aikoihin.

Auto oli lähestynyt poliisiautoa takaa ja hidasti vauhtiaan eikä mennyt poliisiauton ohi. Lopulta auto ohitti partion ja sen rekisteritunnus saatiin luettua. Ilmeni, että auto oli anastettu noin viikko sitten.

Kyseinen auto saatiin pysäytettyä Tiiriössä. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva nelikymppinen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen.

Hän ei suostunut huumepikatestiin, vaikka olosuhteiden mukaan partiolla oli epäily huumausaineiden käytöstä. Kuljettaja vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.

Auton kyydissä oli kolmekymppinen nainen, joka otettiin kiinni kuljettajan kanssa epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen.

Tämän lisäksi miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Seitsemänkymppinen mies kuljetti henkilöautoa tukevassa humalassa torstaina iltapäivällä Hämeenlinnan keskustassa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen.

Hänet vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 1,21 mg/l.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta. Toimenpiteiden jälkeen hänet vapautettiin.

Samaisesta autosta tuli parin tunnin päästä ilmoitus hätäkeskukseen. Ilmoituksen mukaan sen kuljettaja on päihtyneenä liikkeellä kauppakeskuksen pysäköintihallissa.

Kauppakeskuksen vartija oli saanut pysäytettyä auton ennen poliisipartion paikalle tuloa.

Tälläkin kertaa miehen puhalluskoe seulonta-alkometriin ylitti törkeän rattijuopumuksen. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli nyt 1,07 mg/l.

Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies otettiin kiinni asiassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.