Maanantai 17.06.2024
Nimipäivät: Urho

Tuuli:
 

Huomenna pääsee maksutta maauimalaan

Ahveniston maauimala avautuu lauantaina kesäkuun 3. päivänä kello 12 ja on avoinna koko kesän päivittäin aina syyskuun 2. päivään saakka.

Avajaispäivänä maauimalaan pääsee maksutta uimaan. Ilmaislipun saa kahvilan lipunmyynnistä ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn maauimalaan avajaispäivänä.

– Suomen alkukesä näytti koleata luonnettaan perjantaina eikä lauantainakaan ole luvassa helteisiä rantakelejä, joten päätimme muuttaa maauimalan avajaispäivän kokonaan maksuttomaksi. Suomessa kesäfiilis on todellakin asennekysymys ja toivottavasti saamme tällä tavalla luotua hyvää fiilistä asiakkaillemme, kertoo Ahveniston Toimintapuiston kohdevastaava Aatu Murtomäki.

Avajaispäivää lukuunottamatta Ahveniston maauimalan sisäänpääsymaksut pysyvät samoina verrattuna edelliseen vuoteen.

– Mielestämme huomionarvoinen asia on, että Ahveniston maauimalan lippuhinnat pysyvät samoina. On todella tärkeätä, että nuorille löytyy kesälläkin kivaa tekemistä edullisesti maauimalassa tai täysin maksutta uimarannalla ja rantalentiskentällä, sanoo Murtomäki.

Maauimalassa järjestetään koululaisten ensimmäisen lomapäivän kunniaksi maanantaina 5.6. maksuton School?s Out -tapahtuma.

DJ nostaa fiilistä maauimalassa kello 18 – 20 ja kaikille avoimet SUP-viestikisat järjestetään järvellä. Kilpailuihin osallistuminen on maksutonta ja käytössä ovat Ahveniston sup-laudat

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.