Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

HAMK-luento yhdistää lasimuotoilun ja musiikin

Sibelius-juhlavuotta ennakoiva Avoin HAMK -luentosarja jatkuu torstaina 25.9. kello 17 Päivi Jantusen lasimuotoilua käsittelevällä luennolla. Luento järjestetään D-talon Helmi-ravintolassa Korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnan Visamäessä.

Uniikkia osaamista maailmalle – lasimuotoilu -luennolla pohditaan lasia, joka on esineinä osa jokapäiväistä elämäämme ja joka on muotoilijapersoonallisuuksiaan myöten meille suomalaisille läheistä. Maailmalla moderni lasi on luonut Suomi-kuvaa, ja meillä Hämeessä vaativa lasintekemisen perinne on uniikkia osaamista.

Päivi Jantusella on takanaan pitkä työrupeama lasimaailmassa Nuutajärvellä ja Iittalassa. Lasin tarinan kanssa vuorottelee Sibeliuksen musiikki pianisti Tuomas Nikkasen esittämänä.

Luento on osa HAMKin Sibelius Celebrations -yhteistyötä Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön kanssa. Yhteistyön tavoitteena on löytää, kehittää ja tuottaa erilaisia onnistuneita tuotteita ja palveluita, joiden avulla Sibeliusta ja HAMKia tuodaan laajempaan tietoisuuteen, luodaan positiivista näkyvyyttä ja rakennetaan brändiä. Tavoitteena on myös luoda opiskelijoille mahdollisuuksia osallistua erilaisiin juhlavuositoteutusten suunnittelu- ja järjestelytehtäviin opintoihin integroituna.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.