Torstai 30.11.2023
Nimipäivät: Antti, Antero, Atte

Tuuli:
 

Hämeenlinnassa vuorokauden aikana kaksi suojatieonnettomuutta

Auringon häikäisyn epäillään vaikuttaneen suojatieonnettomuuksien syntyyn. Kuva: Poliisi.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa Paasikiventien ja VT 3 :n risteyksessä sunnuntaina aamulla. Kuljettaja oli kääntynyt Paasikiventieltä oikealle ja törmännyt suojatietä ylittäneeseen naishenkilöön ja koiraan. Jalankulkija sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Koira sai myös vammoja onnettomuudessa. Alustavan tietojen mukaan kuljettaja oli häikäistynyt auringonpaisteesta ja jalankulkija sekä koira oli jäänyt katveeseen. Törmäysnopeus oli alhainen.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hämeenlinnassa Hattelmalantien ja Jaakonkadun risteyksessä sunnuntaina iltapäivällä. Kuljettaja oli kääntynyt henkilöautolla Hattelmalantieltä kohti Hattelmalan harjua. Jaakonkadun jälkeen suojatiellä kuljettaja törmäsi suojatietä ylittäneeseen naishenkilöön. Naishenkilö sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Törmäysnopeus oli alhainen. Tässäkin tapauksessa alustavien tietojen mukaan aurinko oli häikäissyt kuljettajan näkyvyyden ja paistanut suoraan silmiin. Tästä syystä kuljettaja ei ollut havainnut tietä ylittävää henkilöä.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hattulassa Hattulantiellä sunnuntaina iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,93 mg/l.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Riihimäellä Pohjoinen Rautatienkadulla sunnuntaina iltapäivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.