Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Häitä harkitsevia hemmotellaan Lupausten Illalla

Syyskuun 21. päivänä järjestettävä Lupausten Ilta kokoaa häistä haaveilevat ja häitä suunnittelevat Hämeen linnan muurien sisään. Toista kertaa järjestettävä tapahtuma on suunnattu niin kihlapareille kuin vielä avioitumista harkitsevillekin.

Juhlatunnelmainen linna tarjoaa upeat puitteet tutustua erilaisiin ideoihin hääjuhlia varten. Tapahtumassa selviää mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon häitä järjestettäessä ja millaisia uusia ideoita tuleva vuosi tarjoaa  häärintamalla.

Tapahtuma kokoaa yhteen Hämeen alueen hääpalveluiden tarjoajia eri aloilta kertomaan omat vinkkinsä ja selvittämään käytäntöjä. Tilaisuuteen on koottu myös vinkkejä ja ideoita polttareiden järjestämistä varten.

Häistä kiinnostuneita hemmotellaan syyskuun lopulla. Kuvaaja: Mikaela Löfroth.

Häistä kiinnostuneita hemmotellaan syyskuun lopulla. Kuvaaja: Mikaela Löfroth.

Tapahtuman  kantava voima on järjestäjien mukaan ollut  alusta saakka paikallisessa yhteistyössä, sillä Häme tarjoaa upeita tiloja ja palveluita unelmien juhlan järjestämiseen. Lupausten Illan ohjelmassa on elämyksiä kaikille aisteille ja tietoa sekä vinkkejä häiden suunnitteluun aivan alkumetreiltä viimeisiin loppusilauksiin.

Tanssijalalle tahtia antaa Heidi Kyrö ja The Greenlanterns, jonka lisäksi kuullaan akustista häämusiikkia ja seurataan muotinäytöksiä sekä tietoiskuja. Ilta huipentuu näyttävään ilotulitukseen.

Tapahtumaa ovat yhteistyössä Linnaravintola Brahen ja Museoviraston kanssa tekemässä juhla- ja hääpukujen erikoisliike Revelations, Studio Mikaela Löfroth, Viinimaa, Alusasuliike Siro, Kukkakauppa Pioni ja Sokerileipuri Suominen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.