Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Aulangontiellä näpistellyt jäi kiinni

Noin kello 17.30 jäi Hämeenlinnassa Aulangontiellä näpistyksestä kiinni alle 30-vuotias mies. Mies oli laittanut reppuunsa noin 40 euron arvosta elintarvikkeita ja ohittanut kassalinjan maksamatta tuotteita. Miehen hallusta löytyi myös muualta anastettua omaisuutta, jotka palautettiin toiseen kauppaan. Mies jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni omaisuusrikoksista kymmenen kertaa.

Hämeenlinnassa Hauhontaustantiellä tapahtui maanantaina ennen kello 11 liikenneonnettomuus, jossa henkilöauton ja kuorma-auton vasemmat etukulmat osuivat yhteen loivassa kaarteessa. Henkilöauto suistui törmäyksen voimasta ojaan ja sen turvatyynyt laukesivat. Myös kuorma-auto suistui ojaan ja jäi kyljelleen. Sairaankuljetus tarkasti molemmat osalliset. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Hämeenlinnassa Kalliokujalla pysäytti poliisipartio puoliltapäivin henkilöauton, jonka kuljettaja vaikutti sekavalta mutta puhalsi nollat. Autoa kuljettaneelle noin 40-vuotiaalle miehelle tehtiin huumausainepikatesti, joka osoitti miehen käyttäneen huumausaineita ennen ajoa. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta viisi kertaa ja jokaiseen kertaan on liittynyt huumaantuneena ajo.

Hämeenlinnassa Paroistentiellä pysäytti poliisi henkilöauton, jonka kuljettajana toimineella noin 50-vuotiaalla miehellä ei ollut ajo-oikeutta. Mies on jäänyt vuoden sisällä 25 kertaa kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.