Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Apparasta pikkutarzanien paratiisi?

Ahveniston maauimalan kyljessä esitellään perinteisiä 5-ottelun lajeja. Aluetta sen sijaan aiotaan kehittää kohti huimempia seikkailumuotoja.

Ahveniston maauimalan kyljessä esitellään perinteisiä 5-ottelun lajeja. Aluetta sen sijaan aiotaan kehittää kohti huimempia seikkailumuotoja.

Hämeenlinnan kaupunginhallitus saa maanantaina käsiteltäväkseen esityksen, jonka mukaan kaupunki jatkaa neuvotteluja Ahveniston Olympiakeskuksen hoitoa ja ylläpitoa koskevasta yhteistyösopimuksesta TG Klubben Oy:n kanssa.

Ahvenistolle haettiin keväällä yrittäjää tai muuta toimijaa vastaamaan alueen palveluista ja kehittämisestä. Kaupungin pitkäaikaiseksi yhteistyökumppaniksi on tarjolla nyt TG Klubbenin ehdotus, jossa pääosassa on ekologisen seikkailuhuvipuiston rakentaminen. Kanttiaan pääsisi testaamaan niin puissa kuin vedessäkin esimerkiksi liaanihypyillä ja vaijeriliu’uilla jopa 20 metrin korkeudessa.

TG Klubbenin yhteistyökumppaneita olisivat kahvilasta vastaava Mikest Oy ja aktiviteeteista vastaava Lasten liikunnan Tuki. TG Klubben Oy vastaisi kokonaisuudesta, seikkailu- ja vesihuvipuistosta sekä uimavalvonnasta.

Kaupunki haastatteli myös kolme muuta ehdokasta alueen päävastuulliseksi toimijaksi. Esillä olivat muun muassa alueen kehittäminen luonto- ja terveysliikuntapaikkana, työllisyyden yhteistyöverkosto ja stand up -komiikan kaltaisen tapahtumatarjonnan kehittäminen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.