Maanantai 04.03.2024
Nimipäivät: Ari, Arsi, Atro

Tuuli:
 

Anssi Lepistö jatkaa Hämeen Vihreiden puheenjohtajana

Hämeen Vihreät valitsi syyskokouksessaan janakkalalaisen Anssi Lepistön jatkokaudelle piirin puheenjohtajana. Lepistö on vaikuttanut Janakkalan kunnallispolitiikassa ja Hämeen Vihreissä yli kahden vuosikymmenen ajan.

– Seuraavan kahden vuoden aikana käydään neljät valtakunnalliset vaalit, joiden käytännön koordinoinnissa vasta valitulla piirihallituksella on suuri vastuu. Kun Suomelle on valittu uusi presidentti ja europarlamentaarikot, katseet kiinnittyvät kunta- ja aluevaaleihin. Uskon, että pitkästä kokemuksestani on hyötyä, kun hämäläiset vihreät virittävät vankkureitaan kohti vaalivoittoja, Lepistö sanoo.

Torstain kokouksessa valittiin myös Hämeen Vihreiden uusi piirihallitus kaudelle 2024 – 2025. Hallituksen jäseniksi valittiin Teemu Laine Hollolasta, Satu Heinonen ja Jaana Holmström Hämeenlinnasta, Hanna-Leena Islander Janakkalasta, Terhi Vesterinen Asikkalasta, Emilia Salminen, Olli Kopo ja Niklas Tommola Lahdesta sekä Saku Salminen Orimattilasta.

Piirihallituksen varajäseninä toimivat Kristiina Vanhala-Selin Hollolasta, Mona Moisander Tammelasta, Esa Erkamo ja Anton Satamo Hämeenlinnasta, Katja Jansson Janakkalasta, Mirella Schroderus Heinolasta sekä Mia Nieminen, Krista Vadelmakoski ja Ritva Jussila Lahdesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.