Torstai 25.07.2024
Nimipäivät: Jaakko, Jimi, Jaakob, Jaakoppi

Tuuli:
 

Ajo-oikeudettomia liikkeellä Hämeessä

Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut vuorokausi sujunut tavanomaisten tehtävien parissa. Tehtäviä kertyi kaikkiaan 221.

Hämeenlinnassa kadonneen iäkkään miehen etsinnät työllistivät poliisipartioita usean tunnin ajan iltapäivällä. Mies tavoitettiinkin yleisvihjeiden avulla hyvävointisena.

Tiistaina kello 17.10 poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta VT10:llä Forssassa.

Poliisi tavoittikin tuntomerkkeihin sopivan, Tammelan suunnasta tulleen auton ja pysäytti tämän tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut parikymppinen mies oli liikkeellä selvin päin, mutta hänellä ei ollutvvoimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies on syyllistynyt ajo-oikeudetta ajoon yhdeksän kertaa vuoden sisällä.

Tiistaina kello 14 aikoihin liikennevalvontaa Lahden Ala-Okeroistentiellä suorittanut poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten.

Autoa kuljettanut noin kuusikymppinen mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta hänellä ei ollut. Mies on syyllistynyt ajo-oikeudetta ajoon seitsemän kertaa vuoden sisällä.

Tiistaina kello 21.50 Orimattilassa poliisipartio havaitsi Luhtikyläntiellä epävarmasti liikkuneen henkilöauton ja päätti pysäyttää auton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut nelikymppinen nainen puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Nainen käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.