Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 
Avatar photo

Hämeenlinna-blogissa julkaistaan kaupungin arkeen liittyviä uutisia, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan kaupunkilaisille tarjolla olevia palveluita. Hämeenlinna-blogia kirjoittaa Reska.fi -verkkolehden toimitus.

Myös koululaisarmeija marssii vatsallaan – kaupungin alettava tarjoamaan päiväateriat lapsille

Kaupunki paistattelee tyytyväisyydessään saatuaan kouluja suljettua ja koronatorjunnan tiedotuksen mielestään erinomaiseksi. Tehtäviä koululaisille lähettävät edelleen omat opettajat jotka tiettävästi ovatkin olleet hyvin oppilaiden tavoitettavissa kotiopiskelua koskevissa kysymyksissä.

Seuraavan askelen kaupungille pitää olla ruokailun järjestäminen etäopiskeluun pakotetuille koululaisille, sillä myös koululaisarmeija marssii vatsallaan. Liikkuville, kasvuikäisille lapsille ei välttämättä riitä edes kaksi lämmintä ateriaa päivässä ja kouluruokailu on ollut taatusti tärkeä apu kotitalouksien ruokabudjetin laadinnassa.

Medioista on saatu lukea, että naapurikunnissa kouluruokaa joko jo jaetaan lapsille pakkauksissa tai ruokailun järjestämistä valmistellaan, kuten Hattulan kunta hetki sitten tiedotti. Pitääkö Hämeenlinnan olla tässä se Hämeen hitain vai saataisiinko kaupunginjohdon videotervehdysten ohella joko lapsille ruokaa tai vastaavat veronalennukset?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.