Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

ZERO SUGAR: Coca-Cola lanseeraa juomauutuutensa Suomessa

Sinebrychoff on ensimmäisten eurooppalaisten Coca-Cola-valmistajien joukossa aloittanut uuden Coca-Cola Zero Sugarin valmistuksen myös Suomessa. Lokakuussa kauppoihin tuleva Coca-Cola Zero Sugar on uusi sokeriton Coca-Cola, joka korvaa kymmenen vuotta sitten kehitetyn Coca-Cola Zeron.

Coca-Cola Zero Sugarissa ei ole lainkaan sokeria. Uuden reseptin ansiosta juomassa on kuitenkin aiempaa enemmän Coca-Colan makua ja sitä makuelämystä, jonka juomaan saa yleensä vain sokerilla.

Uudessa Coca-Cola Zero Sugarissa on enemmän Coca-Colan makua ja pakkauksessa enemmän Coca-Colan punaista fiilistä

Uudessa Coca-Cola Zero Sugarissa on enemmän Coca-Colan makua ja pakkauksessa enemmän Coca-Colan punaista fiilistä

Uusi resepti on vuosien tuotekehityksen ja -tutkimuksen tulos. Juoma on kehitetty maistumaan mahdollisimman lähelle sitä makuelämystä, jonka sokeri tuo Coca-Colaan. Uuden reseptin kehitystyön käynnistivät tuotekehitysteknologian edistysaskeleet sekä kuluttajatutkimusten tulokset; alkuperäistä Coca-Colaa rakastavat ihmiset kertovat, että he pitävät alkuperäisestä juomasta enemmän kuin sen sokerittomasta versiosta.

Coca-Colan brandipäällikkö Natalia Pawlikowska Suomen Coca-Colalta kertoo:

– Coca-Colassa on uniikki ja herkullinen maku, jonka luomisessa myös sokeri auttaa. Tavoitteenamme oli kehittää juoma, joka on niin lähellä 130 vuotta täyttäneen Coca-Colan makua kuin vain on mahdollista. Jos haluamme, että vieläkin useammat ihmiset juovat perinteisen Coca-Colan sijasta sokerittoman version, on meidän tehtävä jotakin eri tavalla kuin aiemmin. Tämä oli uuden Coca-Cola Zero Sugarin kehitystyön lähtökohta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.