Keskiviikko 06.12.2023
Nimipäivät: Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Tuuli:
 

Vuoden tavastilalainen on Miikka Anttila

Kauppakeskus Tavastilan perinteisiä pikkujoulujuhlia vietettiin joulukaupan avauksen päälle lauantaina 22.11. Vanajanlinnassa. Tilaisuudessa valitaan kauppakeskuksen henkilökunnan keskuudesta aktiivisuutta yhteisten asioiden eteen osoittanut henkilö. Vuoden Tavastilalaiseksi valittiin tapahtumista ja tiedottamisesta vastaava Miikka Anttila.

Kuvassa Skogsterin avajaisia juhliva Miikka Anttila valittiin vuoden tavastilalaiseksi. Arkistokuva: Juha Reinikainen.

Kuvassa Skogsterin avajaisia juhliva Miikka Anttila valittiin vuoden tavastilalaiseksi. Arkistokuva: Juha Reinikainen.

Vuoden Tavastilalaisen tulisi olla henkilö, joka on osoittanut aktiivisuutta kauppakeskuksen yhteisiä asioita kohtaan, on yhteishengen nostattaja ja itseään jatkuvasti kehittävä. Tänä vuonna Tavastilan tapahtumista ja tiedottamisesta vastaava Miikka Anttila täytti kaikki nämä kriteerit ja hänet valittiin Vuoden Tavastilalaiseksi.

Tilaisuudessa muistettiin myös lähes kymmenen vuotta Tavastilassa yrittäjänä toiminutta Arja Weeraratnea, joka on lähtenyt uusiin tehtäviin kiinteistöalalle. Arja muistetetaan Mulperipuu- ja Ruokakauppa Ryytimaa-myymälöistä. Ryytimaa toimii Tavastilassa edelleen uuden yrittäjän voimin. Arja on toiminut Kauppakeskus Tavastilan Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä koko Tavastilassa olo ajan. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.