Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Uusi sovellus löysi kodin Hämeenlinnasta

Ria Laurila Linnan Kehityksen sijoittumispalveluista oli auttamassa yritystä sen sijoittumisessa Innoparkiin Hämeenlinnaan. Kuvassa vasemmalta Ria Laurila, Ronja Kyrölä, Anni Lehtinen ja Topi Aila.

Uusi Teragrep-analytiikka-alusta löysi kodin Hämeenlinnan Innoparkista. Ratkaisu auttaa organisaatioita, joiden täytyy kerätä ja analysoida suuria tietomääriä monista eri lähteistä. Ohjelmiston taustalla on Fail-Safe IT Solutions Oy. Yrityksen pääkonttorissa Innoparkissa työskentelee nyt kolme työntekijää. Muut tekijät toimivat etänä omilta paikkakunniltaan.

Pääasiassa yrityksen asiakkaat ovat isoja toimijoita, mutta uudella edullisella analytiikka-alustalla halutaan mahdollistaa palvelut myös pienemmille toimijoille. Teragrep-analytiikka-alusta on suunnattu lisenssivapaasti kaikille käyttäjille esimerkiksi opiskelijoille, tutkijoille, yrityksille sekä muille tiedon analysoinnista kiinnostuneille. Alusta itsessään on maksuton, mutta tekninen tuki on maksullista.

Yritys toimii Innopark Iisin tiloissa. Vinkin Innopark Iisistä yrityksen edustajat saivat Ria Laurilalta, joka toimii asiantuntijana Linnan Kehityksen sijoittumispalveluissa. Innopark Iisi
on Anni Lehtisen (Talent Manager), Ronja Kyrölän (UX designer, team coordinator) sekä Topi Ailan (Junior Linux Specialist) mukaan viihtyisä ja toimiva toimitilaratkaisu, jota voi hyvin
suositella myös muille toimijoille.

Fail-Safe IT Solutionin Anni Lehtisen ja Innoparkin yhteistyö käynnistyi tämän vuoden keväällä, jolloin Anni osallistui Linnan Kehityksen ja Hamkin yhdessä järjestämään BitJobs – rekrytapahtumaan. Anni kehuu tapahtumaa hyvin järjestetyksi ja sen myötä hän sai syvempää tietoa siitä, minkälaisia opiskelijoita Hamkista valmistuu ja miten Linnan Kehitys voi maksutta auttaa alueen yrityksiä sekä alueelle sijoittuvia yrityksiä. Anni suosittelee tapahtumaan osallistumista myös muille IT-alan yrityksille, sillä sopiva työntekijä yritykseen saattaa hyvinkin löytyä tätä kautta.

Topi Aila on Hamkin opiskelija, ja hänet palkattiin kevään 2022 BitJobs -tapahtuman kautta. BitJobs on myös erinomainen tapa markkinoida yritystä tulevaisuuden tekijöille. BitJobs järjestetään seuraavan kerran 3.11.2022 Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa Hämeenlinnassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.