Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Taksi Häme -brändi alkaa näkyä autoissa kevään aikana

Yksi Taksi Hämeen uusista logomalleista.

Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy tunnetaan nyt myös markkinointinimellä Taksi Häme. Ympärivuorokautiseksi palvelunumeroksi taksin tilaamiseen vaihtui vuoden vaihteessa 0600 55 11 11 entisen numeron (03) 1062 500 sijaan. Muut numerot kuten Taksikortti-tilaukset 1060 5200 sekä Kela-ajot 1062 5300 säilyvät ennallaan.

Asiakkaat, jotka soittavat tammikuun aikana vielä vanhaan 24/7 taksintilausnumeroon saavat paluupostissa sms-viestin, jossa kerrotaan numeron vaihtuneen ja samalla esillä on uusi numero. Tämä koskee siis vain linjaan 03 1062 500 soittavia eli tuohon normi 24/7 taksintilausnumeroon. Tämä uusi numero on myös maksullinen palvelunumero.

Taksi Häme ?brändi alkaa näkyä taksiautoissa kevään 2018 aikana, tarkoituksena yhtiön mukaan on saada uusi ilme valmiiksi ennen Liikennepalvelulain voimaantuloa 1.7.2018. Toimivalta tavara-, joukko- ja taksiliikennelupa-asioissa siirtyy ELY-keskuksilta Trafille 1.7.2018 jonka jälkeen taksiliikenteen lupien määrää ei enää jatkossa säännellä.

Taksi-Hämeen logon vihreiden lehtien taustalta löytyy ajatus Kanta-Hämeestä sekä vehreänä ja vesistöisenä maakuntana, metsä- ja maatalouden osaamiskeskuksena että toisaalta taksin käytön ekologisuudesta.

Yhtiö on toiminut toimialueellaan jo yli 25 vuotta henkilöliikenteen keskeisenä toimijana ja haluaa olla myös jatkossa maakunnan ykkönen kuljetusten suunnittelussa, yhdistelyssä sekä välittämisen ja maksuliikenteen osalta.

1 kommentti

  1. Autoton maalainen:

    Kyllä tulee taksin tilaaminen kalliiksi, kun selittelee ajo-ohjetta tilauskeskukselle. Puhelun kestäessä minuutin on paikallismaksun lisäksi kertynyt maksettavaa lisäksi 2,75 euroa.
    Mahtaako vielä olla jonotustiedote ja -musiikkikin maksullinen, jolloin pari minuuttia jonotellessa maksaa hulppeat 3 euroa lisää.
    Taitaa Uberit ja sukulaiset saada kuljetuskutsuja.

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.