Maanantai 04.12.2023
Nimipäivät: Airi, Aira

Tuuli:
 

ReskaRaflat: Janonsammuttaja-Volvo hyrrää aurinkokelillä

Pekka Pervitin ja janonsammuttaja-Volvo, eli liikkuva myyntipiste. Anniskelutarkoituksessa auto tietysti pysäköidään sitä varten sääneellylle alueelle.

Pekka Pervitin ja janonsammuttaja-Volvo.

Kauppakeskus Goodmanilla ja sen kupeessa sijaitsevilla Goodmanin Ravintoloilla on alkamassa ensimmäinen kesä. Kesälomasesongin odotetaan tuovan lisää kävijöitä, mutta samalla toimintaa kehitetään myös hämeenlinnalaisten asiakkaiden sitouttamiseksi.

? Odotukset kesästä ovat korkealla ja siinä suhteessa paikalliset asiakkaat ovat tärkeitä, sanoo ravintoloitsija Pekka Pervitin.

Terassikausi erityisesti ulkoilmasyöjille suunnatulla menulla on jo avattu säiden sallimissa rajoissa, mutta varsinaiset houkuttimet ovat vielä odottaneet ilmoja parempia.

? Kelien armoilla tietysti ollaan, vaikka tämä lämmin ja suojaisa paikka onkin. Äitienpäivänä ulkona pystyi jo hyvin olemaan, sanoo Pervitinin kollega Kari Raatikainen.

Sekä Cantina Fiestan että Sabai Sabain alacarte-lista on myös uusiutumassa. Rosevasikan flameburgerit vapaavalintaisella sämpylällä sisältävät paitsi uutuusarvoa, myös lähiruoan arvon. Cantinan slow smoked -lihat, joiden kypsytysaika on 15?20 tuntia, ovat tarjolla kesäviikonloppuisin. Sabai Sabain listalle on tiedossa 5?10 uutuusruokaa. Lisäksi molempien jälkiruokalistoille on luvassa mielenkiintoista uutta.

Auton lavalla oleva, hanatekniikalla varustettu tynnyri on peräisin 1800-luvulle ajoitetusta laivanhylystä. Kuvassa tynnyristä anniskelualuen ulkopuolella lasketaan näytöstarkoituksessa pilsneriä.

Auton lavalla oleva, hanatekniikalla varustettu tynnyri on peräisin 1800-luvulle ajoitetusta laivanhylystä. Kuvassa Kari Raatikainen laskee tynnyristä anniskelualuen ulkopuolella ? näytöstarkoituksessa ? pilsneriä.

Ulkowokkauksen lisäksi tunnelmaa tuomaan on hankittu liikkuva baari eli janonsammuttaja-Volvo. Terassi myös odottaa loppusilauksekseen muun muassa palmuja.

? Näin on suunniteltu, että ruvetaan laskemaan terassilla Volvon persiistä virvokkeita. Ne ja aurinkoinen terassi niin siinä on Suomen kesä parhaimmillaan, naurahtaa Raatikainen.

Ohjelmaa Goodmanin aukiolle on tiedossa ainakin kesäkuun viimeisessä viikonvaihteessa. Janonsammuttaja-Volvo puolestaan aiotaan arpoa kaikkien Cantina Fiestan Facebook-tykkääjien kesken viikonlopuksi käyttöön yhdelle onnekkaalle.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.