Perjantai 29.03.2024
Nimipäivät: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne

Tuuli:
 

ReskaRaflat: Hätilän Kokki niittää mainetta kotiruualla

Lounasravintola Hätilän Kokki niittää mainetta maittavan kotiruokansa ansiosta. Kanta-asiakkaiden mukana hyvän ruuan maine on kiirinyt laajalti. Pieni perheravintola nauttii jonkinasteista kulttimainetta.

Hätilän Kokin tiskin takaa löytyvät ravintolan kokki Jouni Ylitalo ja Maria-Leena Ahonen, joka nauraa ravintolan legendamaineelle.

Hätilän Kokin tiskin takaa löytyvät ravintolan kokki Jouni Ylitalo ja Maria-Leena Ahonen, joka nauraa ravintolan legendamaineelle.

Kokki Jouni Ylitalo ja Maria-Leena Ahonen ovat kahteen pekkaan pyörittäneet Hätilän Kokkia kolme vuotta.

Isommat tilat olisivat jo tarpeen. Lounasvieraita voisi samalla kertaa syöttää enemmänkin.

Yksi vakioasiakkaista on Markku Karvonen, joka ylistää paikkaa vuolaasti.

? Se on tuo maustamisen taito. Käyn täällä toiselta puolelta kaupunkia. Eikä vastaan ole tullut huonoa päivää.

? Niin, että ollaanko me jo legenda vai, Maria-Leena nauraa.

Jouni Ylitalo on kokannut 34 vuotta vieraan palveluksessa. Oman ravintolan keittiössä tehdään ruuan lisäksi leivät, sämpylät, pullat ja kakut. Viikolla syötetään lounasvieraat, viikonloppuna syötetään perhejuhliaan viettävät. Lounaslista on perussuomalaista ruokaa: lihapullia, lihamureketta, karjalanpaistia, paistettuja muikkuja.

Vitriinissä houkuttelevat keitinpiirakat, joita Jouni Ylitalo tekee mummonsa yli 80 vuotta vanhaan taikinareseptiin.

? Olen tämän kolmen vuoden aikana tehnyt jo yli 10.000 piirakkaa!

Konstailematon kotiruoka tekee kauppansa noutopöydästä tai kotiinvietynä.

? Ihmiset tulevat omien kippojen kanssa. Asiakkaamme ovat niin ihania ?jotkut istuvat lounasajan jälkeen vain jutustelemassa, Maria-Leena kiittää.

Hätilän Kokki, Viipurintie 32. www.lounasreska.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.