ReskaRaflat: Fontanas teki hypyn kebab-ravintolasta hampurilaisiin
Nuorimies Can Mese, 23, teki reippaan tempun ja muutti täysin ravintolakonseptia vuoden kebab-pitsa ?yrittämisen jälkeen. Fontanasin burgerit breikkasivat niin, että edessä on ravintolan laajennus.
? Neuvottelemme viereisestä tyhjästä liiketilasta, jotta saisimme 45 asiakaspaikkaa lisää, Topkap-ravintolalla isänsä jalanjäljissä aloittanut Can Mese kertoo.
? Jos sopimus syntyy, menee Goodmanin katutasossa sijaitsevan ravintolan koko sisustus uusiksi.
Burgerit on alkuvuoden kuumimpia ruokatrendejä. Mättöruuan tasoa nostamalla burger-annoksista on saatu suosittu lounasvaihtoehto. Fontanasissa niitä on useampia.
? Perjantait ovat meillä aivan huikeita. Muutenkin uskallan veikata, että myymme eniten burgereita koko kaupungissa ketjuravintiloita lukuunottamatta.
Can Mese on iloinen, että salaatit nousevat heti kakkoskysytyimmiksi tuotteiksi.
? Kiva nähdä, että kaupungin virkanaisetkin käyvät salaatillamme.
Topkapin perinteistä on Fontanassa jäljellä enää perus-kebab.
? En halua, että kukaan kääntyy ovelta sen takia, ettei meiltä saisi myös kebabia. Sen verran pitää isän kebab-perinteitäkin kunnioittaa.
Ensi kesänä testataan uudestaan terassi.
? Viime kesä oli säitten puolesta tosi surkea, mutta sen huomasimme, että hyvällä kelillä saimme sinnekin väkeä.
Ilkka Peltoniemi
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.