Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:
 

ReskaRaflat: Fontanas teki hypyn kebab-ravintolasta hampurilaisiin

Nuorimies Can Mese, 23, teki reippaan tempun ja muutti täysin ravintolakonseptia vuoden kebab-pitsa ?yrittämisen jälkeen. Fontanasin burgerit breikkasivat niin, että edessä on ravintolan laajennus.

Matias Pyykkö (vas.), Can Mese ja Marco Peciola toivat näytille ravintolan ykköstuotteen, burgerin.

Matias Pyykkö (vas.), Can Mese ja Marco Peciola toivat näytille ravintolan ykköstuotteen, burgerin.

? Neuvottelemme viereisestä tyhjästä liiketilasta, jotta saisimme 45 asiakaspaikkaa lisää, Topkap-ravintolalla isänsä jalanjäljissä aloittanut Can Mese kertoo.

? Jos sopimus syntyy, menee Goodmanin katutasossa sijaitsevan ravintolan koko sisustus uusiksi.

Burgerit on alkuvuoden kuumimpia ruokatrendejä. Mättöruuan tasoa nostamalla burger-annoksista on saatu suosittu lounasvaihtoehto. Fontanasissa niitä on useampia.

? Perjantait ovat meillä aivan huikeita. Muutenkin uskallan veikata, että myymme eniten burgereita koko kaupungissa ketjuravintiloita lukuunottamatta.

Can Mese on iloinen, että salaatit nousevat heti kakkoskysytyimmiksi tuotteiksi.

? Kiva nähdä, että kaupungin virkanaisetkin käyvät salaatillamme.

Topkapin perinteistä on Fontanassa jäljellä enää perus-kebab.

? En halua, että kukaan kääntyy ovelta sen takia, ettei meiltä saisi myös kebabia. Sen verran pitää isän kebab-perinteitäkin kunnioittaa.

Ensi kesänä testataan uudestaan terassi.

? Viime kesä oli säitten puolesta tosi surkea, mutta sen huomasimme, että hyvällä kelillä saimme sinnekin väkeä.

Ilkka Peltoniemi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.