Keskiviikko 07.06.2023
Nimipäivät: Suvi, Roope, Robert
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

RESKA RATTI: LähiTapiolan uudistettuun liikennevakuutukseen paketoitiin parhaat edut

Vuoden alussa myyntiin tullut LähiTapiolan uudistettu liikennevakuutus palkitsee ennen kaikkea vahingottomasta ajosta. Uusi vakuutus jättää historiaan myös ajoneuvokohtaisen bonuksen, sillä nyt bonus muodostetaan aina uuteen vakuutukseen asiakkaan koko henkilökohtaisen vakuutus- ja vahinkohistorian perusteella.

LähiTapiola kertoo tuoneensa uuteen tuotteeseen parhaat edut erityisesti vahingottomasti ajaville kuljettajille. Käytännössä uusi liikennevakuutus ja asiakaskohtainen bonus tarkoittavat esimerkiksi sitä, että kaikkiin asiakkaan autoihin tulee sama bonus, kun vakuutukset ovat yhden henkilön nimissä.

? Aiemmin kakkosauton bonus on lähtenyt nollasta, mutta jatkossa asiakas voi saada LähiTapiolasta 80 prosentin bonusta kaikkiin vakuuttamiinsa autoihin aiemman ajohistoriansa perusteella. Käytännössä tämä tarkoittaa monelle taloudelle useamman sadan, jopa viiden sadan euron säästöä tyypillisen kakkosauton vakuutusmaksuissa, kertoo yksikönjohtaja Tapani Alaviiri LähiTapiolasta.

? Asiakkailtamme tähän mennessä tulleen palautteen perusteella uudistuksemme jopa kannustaa ja erityisesti madaltaa kynnystä talouden toisen auton hankinnan osalta, kun auton ylläpitokustannukset vakuutuksen osalta madaltuvat, jatkaa Alaviiri.

? Liikennevakuutussääntelyn keventyminen vuodenvaihteessa 2017 mahdollisti sen, että olemme voineet rakentaa liikennevakuutuksemme kokonaan uudella tavalla ja tehdä siitä erityisen asiakaslähtöisen. Lähtökohtanamme on kannustaminen turvallisempaan liikennekulttuuriin sekä hyvien kuskien palkitseminen vahingottomuudesta entistä suuremmilla bonuksilla ja sitä kautta taas edullisimmilla vakuutusten hinnoilla, kertoo Alaviiri.

Asiakaskohtaisen bonuksen lisäksi uuteen liikennevakuutukseen on tuotu monia muita uusia etuja. Yksi parhaista eduista on neljän vuoden vahingottomalla ajolla saavutettava LähiTapiolan palkintobonus. Käytännössä palkintobonuksen voi ansaita kuka tahansa nykyisen bonuksensa päälle, kun on ajanut viimeksi kuluneet neljä vuotta vahingottomasti. Edun saa myös silloin, kun siirtää vakuutuksen toisesta yhtiöstä LähiTapiolaan.

LähiTapiola tuo markkinoille myös 80 prosentin maksimibonuksen sekä uudistetun bonusturvan. Bonusturvan voi ansaita vahingottomalla ajolla entistäkin nopeammin ja se on jatkossa myös henkilökohtainen.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.