Lauantai 20.04.2024
Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:
 

RAFLAT: Rosso kehittää teemoja

Ravintolapäällikkö Hanna Virtanen ja keittiön vuoropäällikkö Andra Reinol tuumaustauolla.

Ravintolapäällikkö Hanna Virtanen ja keittiön vuoropäällikkö Andra Reinol tuumaustauolla.

Rosso tavoittelee uuden ravintolapäällikkönsä Hanna Virtasen ohjauksessa uusia asiakkaita.

? Hämeenmaan asiakasomistajuuden kautta rakentunut kanta-asiakaskunta on edelleen tärkeä tukijalka. Mutta asiakkaita ei ole koskaan liikaa.

? Etenkin arkipäivien käyttöastetta on vara parantaa.

Hanna Virtanen on saanut valtuuksia suunnitella normaalin toiminnan rinnalle esimerkiksi teemoja ja tempauksia, joita voisi kohdistaa erikseen niin naisille kuin miehillekin.

? Jotain pientä ohjelmaa, maistiaisia ja tarjouksia. Mieli on nyt avoin ja aiomme kysellä asiakaspalautetta somessa.

Suomessa on vielä 37 Rossoa, joista Hämeenlinnan yksikkö on yksi vanhimmista. Lahdesta ja Forssasta Rossot lopetettiin.

? Olemme hyvällä näkyvällä paikalla ja asiakkaat pitävät meitä tunnelmallisena.

? Vaikka olemmekin vihreän kortin ravintola, on ketjumaisuus aika kaukana arjesta. Teemme esimerkiksi valtaosan ruuista omassa keittiössämme.

Hämeenlinnan Rossossa on uutta myös lounaslinjan avaaminen. Asiakas tilaa ja maksaa annoksensa avokeittiön ääressä ja saa annoksensa pöytään.

? Tarjoiltu annos ja salaattibuffet on monen mielestä vyötäröystävällinen vaihtoehto.

Lounaslistan voi tarkistaa LounasReskasta.

Ilkka Peltoniemi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.