Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

OMA SP: Minna Nyström palasi synnyinkaupunkiinsa konttorinjohtajaksi

Oma Säästöpankin Hämeenlinnan konttori on saanut konttorinjohtajakseen Minna Nyströmin, jonka tervetuliaiskahvitus on perjantaina tammikuun 13. päivänä. Työtaustaa uudella konttorinjohtajalla on kiinteistönvälitysalalta 3 vuotta ja pankkialalta noin 15 vuotta.

Uuden tehtävän haltuunotto vaatii hänen mukaansa aluksi myös tarkkailua, mutta konttorinjohtajana hän haluaa olla asiakkaansa tunteva.

Minna Nyström aloitti Oma Säästöpankin Hämeenlinnan konttorinjohtajana.

Minna Nyström aloitti Oma Säästöpankin Hämeenlinnan konttorinjohtajana.

? Haluan toimia aktiivisesti asiakkaiden kanssa ja aion näkyä paikkakunnalla. Meillä on iso markkina-alue ja tekemistä varmasti riittää. Oma Säästöpankilla on kuitenkin hyvät asemat ja haluamme olla ihan kaikkien asiakkaiden pankki, Nyström sanoo.

Nyströmillä on pitkä tausta esimiestehtävistä. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on johtanut Danske Bankin Akaan, Tampereen ja Kangasalan konttoreita sekä Oma Säästöpankin Akaan konttoria.

Minna Nyström asui elämänsä ensimmäiset 18 vuotta Hämeenlinnassa ja on HYKin ylioppilaita. Lukion jälkeen hän ensimmäisten suomalaisten naisten joukossa suoritti varusmiespalveluksen reserviupseerikoulua myöden ja työskenteli puoli vuotta määräaikaisena kouluttajana Panssariprikaatissa.

Ennen armeija-aikaa Nyström myös työskenteli Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistyksessä ja yhdistyksessä toimiminen osaltaan on pitänyt yllä kontakteja Hämeenlinnan seudulle. Myös Nyströmin vanhemmat asuivat kaupungissa viime vuoteen asti.

Lähtökohdat siis ovat hyvät ja myös näytöt Akaan konttorinjohtajana yli kolmen vuoden ajalta puhuivat puolestaan.

? Minna teki Akaassa hyvää työtä yrityskentässä. Oma Säästöpankki on valtakunnallisesti iso toimija, mutta Hämeenlinnassa haemme vielä kasvua, sanoo aluejohtaja Jussi Pohto.

Oma Säästöpankki nimitti Hämeenlinnaan oman konttorinjohtajan myös siksi, että elokuussa pankin Rengon konttorin palvelut yhdistetään Hämeenlinnan konttoriin. Pankin strategiana on muutenkin paremmat ja keskitetymmät palvelut niin yksityisasiakkaille, perheille kuin yrityksille.

? Kaikki työntekijämme ovat sellaisia kymmenottelijoita, että meiltä varmasti löytyy kaikille sopiva henkilö pankkineuvojaksi. Myös kassapalvelut ovat hyvin saatavissa konttorista, sanoo Nyström.

Oma Säästöpankki teki vuoden 2016 ensimmäisellä puolivuotisjaksolla 10,5 miljoonan euron liikevoiton mikä oli pankin historian paras tulos. Pankin tase ylitti kahden miljardin rajan ja asiakasmäärä kasvoi noin 125.000:een eli peräti 12.000:lla.

Minna Nyströmin tervetuliaiskahvitus asiakkaille Oma Säästöpankin Hämeenlinnan konttorissa pe 13.1. klo 9.30?15.30.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.