Torstai 25.07.2024
Nimipäivät: Jaakko, Jimi, Jaakob, Jaakoppi

Tuuli:
 

Oma Säästöpankki palvelee Hämeenlinnassa myös työnseisauksen aikana

Rahoitusalan työnseisaus alkaa, tiedottaa muun muassa Lammin Säästöpankki verkkosivuillaan. Rahoitusalan työehtokiistassa ei tiedotteen mukaan ole löytynyt sopua ja sovintoehdotuksen hylkääminen tarkoittaa, että rahoitusalalla alkaa lakko torstaina 28.12. Lammin Säästöpankin konttorit ovat pääsääntöisesti suljettuina 28.12.?29.12. lakon vuoksi.

Myös Lammin Osuuspankki on aiemmin tiedottanut pitävänsä konttorinsa suljettuna työnseisauksen toteutuessa. Nordean ja OP-ryhmän tiedotteessa kerrotaan, että merkittävä osa pankkien konttoreista on suljettuna.

Oma SP:n Hämeenlinnan konttori palvelee esimiesvoimin myös rahoiusalan työnseisauksen aikana. Arkistokuvassa konttorinjohtaja Minna Nyström.

Oma Säästöpankki sen sijaan pitää konttorinsa avoinna merkittävässä osassa toimipaikkakuntiaan: auki ovat Alajärvi, Alavus, Espoo, Hämeenlinna, Ilmajoki, Imatra, Jyväskylä, Kauhajoki, Kurikka, Lahti, Lempäälä/Ideapark, Parkano, Riihimäki, Seinäjoki Keskusta ja Hyllykallio, Tampere, Tuuri ja Ähtäri.

? Olemme tyytyväisiä, että kykenemme tarjoamaan kattavasti palvelua asiakkaillemme myös työtaistelun aikana, kertoo Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Kiistan pääsyy on, että osapuolilla on hyvin erilaiset näkemykset viikonlopputyön teettämisen ehdoista.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.