Keskiviikko 17.07.2024
Nimipäivät: Ossi, Ossian

Tuuli:
 

Myllytupa avaa Kantolaan kevyemmän linjan lounasravintolan

Vesa-Pekka Tauru avaa Myllytuvan toisen toimipaikan Puusepänkadulle.

Kantolassa Myllärinkadulla toimiva Lounasravintola Myllytupa avaa syyskuun alussa toisen toimipaikan. Salaattipainotteista lounasta tarjoava uusi toimipaikka avautuu niin ikään Kantolaan, Puusepänkatu 1:een.

? Avaamme todennäköisesti syyskuun ensimmäisellä viikolla. Tarkoitus on, että kiinteistöä vuokrataan myös kokous-, koulutus- ja juhlatilaksi, kertoo ravintoloitsija Vesa-Pekka Tauru.

Tauru sai yhteydenoton jossa kysyttiin miehen halua toisen toimipaikan perustamiseen.

? Ensin mietin, että viekö se asiakaskuntaa Myllärinkadulta mutta päätin, että lähdetään liikkeelle vähän kevyemmällä konseptilla. Täällä tarjoillaan lounaaksi valmiiksi kasattuja, hieman kevyempiä mutta ruokaisia salaatteja ja yksi laadukkaammista raaka-aineista valmistettu lämmin ruoka. Myllärinkatu säilyy “haalarikansan” ruokapaikkana, linjaa Tauru.

Puusepänkadun ravintola on aluksi avoinna lounasaikoina ja ravintolan nimeksi tulee myös Myllytupa. Ruoat valmistetaan paikan päällä parhaillaan uusittavana olevassa valmistuskeittiössä.

? Entinen henkilökuntamme pysyy pääsääntöisesti Myllärinkadulla ja Puusepänkadulle on käynnissä uuden työntekijä haku elokuun 5. päivään asti.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.