Keskiviikko 27.09.2023
Nimipäivät: Vesa

Tuuli:
 

Mari Vuorisesta Suomen Hopealinja Oy:n toimitusjohtaja

Sesonki on ovella ja ideoita uusista tuotteista muhii jo päässäni, sanoo Mari Vuorinen.

Sesonki on ovella ja ideoita uusista tuotteista muhii jo päässäni, sanoo Mari Vuorinen.

Suomen Hopealinja Oy:n ja Oy Runoilijan tien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mari Vuorinen. Vuorinen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Wigren-konsernissa kehityspäällikkönä ja liiketoimintajohtajana. Vuorinen aloitti tehtävässään maaliskuun alussa.

Hopealinja Oy on Suomen suurin sisävesiyhtiö, joka kuljettaa vuosittain yli 58.000 matkustajaa. Yhtiön kotipaikka on Hämeenlinna ja kaupunki on myös sen toiseksi suurin omistaja.

? Olen innoissani tästä uudesta tehtävästä, sillä yhtiöt ovat tuttuja jo parinkymmenen vuoden takaa. Työtä on paljon edessä, kun sesonki on ovella ja ideoita uusista tuotteista muhii jo päässäni. Hopealinja ja Runoilijan tie ovat perinteikkäitä yhtiöitä, joissa on kuitenkin paljon potentiaalia ja haluan olla niitä vahvasti kehittämässä edelleen, toteaa Mari Vuorinen.

Yhtiöiden hallitusten puheenjohtaja Juhani Eskelinen puolestaan toteaa, että rekrytointiprosessissa Mari Vuorinen oli jo alusta alkaen vahva kandidaatti ja iloitsee siitä, että juuri hän lähtee kehittämään yhtiöitä.

? Saimme Marista tekijän, joka varmasti tarttuu rivakasti yhtiöiden ruoreihin ja tuo uutta näkemystä yhtiöihin, toteaa Eskelinen.

Risteilykausi aloitetaan toukokuussa tilausristeilyillä Hopealinjan aluksilla ja Runoilijan tien s/s Tarjanteella. Risteilyt uudella laivalla (m/s Silver Sky) aloitetaan toukokuussa ja reittiliikenne Tampere- Hämeenlinna ja Tampere?Ruovesi?Virrat kesäkuun toisella viikolla. Molemmissa yhtiöissä on lippujen hintoja tarkistettu alaspäin tavoitteena saada lisää matkustajia risteilyille ja reittiliikenteen matkoille. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.