Maanantai 04.12.2023
Nimipäivät: Airi, Aira

Tuuli:
 

Lyly.fi käynnisti videotuotannon

Digimarkkinointiin keskittynyt hämeenlinnalainen Lyly.fi Oy on laajentanut palvelukonseptiaan videotuotantoon. Kaikki yritysten videot julkaistaan yrityksen luvalla YouTube- sekä myös Enjoytv.fi ?kanavalla. Enjoytv.fi ?palvelu on yritys- ja harrasteohjelmien uusi kanava, joka tarjotaan kuluttajille ilmaiseksi.

Lyly.fi Oy tarjoaa peruspalveluiden (internet-, sovellus-, domain & email- sekä graafisen että Googlepalvelun) lisäksi yrityksille täyden markkinoinnin ylläpito- ja kehityspalvelun.

? Videot koetaan edelleen kalliiksi formaatiksi digimarkkinoinnissa ja nyt me haluamme murtaa tämän väittämän, toteaa Lyly.fi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Lyly.

Videotuotannossa käytetään kumppaneina maan parhaimpia osaajia. Valmiilla videolla on täydellinen TV-soveltuvuus eli kalliita konversioita ei tarvitse enää tehdä.

? Jo tämä on asia, mikä luo asiakkaillemme merkittäviä säästöjä jatkossa, Lyly uskoo.

Enjoytv.fi ?kanava julkaisee yritys- ja harrastevideoita viikoittain. Hiljattain on julkaistu ensimmäinen osa Sami Hedbergin matkasta golfin saloihin. Luvassa on yritysesittelyiden lisäksi myös muita harraste- ja viihdeohjelmia, kuten Scorea, Pallonviemää ja Alppiohjelmia. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.