Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

LAMMIN SP: “Hämeenlinnan, Hyvinkään, Klaukkalan ja Lammin konttoreista täyden palvelun osaamiskeskuksia”

Toimitusjohtaja Lauri Kalpala (oik.) ja talousjohtaja Raimo Willman kertoivat alkuvuonna Lammin Säästöpankin viime vuoden tuloksesta.

Pankkien konttoriverkostojen tiivistäminen jatkuu. Lammin Säästöpankki on tänään tiedottanut vähentävänsä konttoriensa määrää ja muuttavansa osan konttoreistaan ajanvarauskonttoreiksi. Ensi vuoden alussa tapahtuvan uudistuksen myötä Lammin SP:n Hattulan ja Janakkalan konttorit yhdistetään Hämeenlinnan keskustan konttoriin.

Taustaksi kerrotaan, että pankkiala käy parhaillaan läpi suurta murrosvaihetta, jonka taustalla ovat asiakaskäyttäytymisen muutos ja jatkuvasti kehittyvä teknologia investointivaateineen. Pankkien toimintaan vaikuttavat myös laajeneva sääntely ja tiukentuneet vakavaraisuusvaatimukset, jotka lisäävät pankkiliiketoiminnan kannattavuuden merkitystä.

? Perinteisten konttoripalveluiden tarve on vähentynyt samalla, kun asiantuntijapalveluiden tarve on lisääntynyt, pankin toimitusjohtaja Lauri Kalpala kiteyttää.

1.1.2020 alkaen myös Nurmijärven konttori yhdistetään Klaukkalan konttoriin, Tuuloksen konttori yhdistetään Lammin konttoriin ja Riihimäen sekä Tuusulan konttorit muutetaan ajanvarauskonttoreiksi.

Lammin Säästöpankin konttoriverkostoon liittyvillä muutoksilla ei ole välittömiä henkilöstövaikutuksia.

? Muutoksien jälkeen Hämeenlinnan, Hyvinkään, Klaukkalan ja Lammin konttoreista rakentuu täyden palvelun osaamiskeskuksia, joissa kehitämme erityisesti talouden neuvonannon palveluita.

? Panostamme myös henkilöstön liikkuvuuteen, jolloin asiakkaan ei välttämättä tarvitse tulla pankkiin vaan pankki voi tulla entistä useammin asiakkaan luo. Esimerkiksi yrittäjille tämä antaa mahdollisuuden hoitaa pankkiasiat kuntoon siellä, missä heille parhaiten sopii ja aikaa jää elinkeinon harjoittamiseen, perustelee pankki.

Lammin Säästöpankin asiakkaat voivat hoitaa pankkiasioitaan ajanvarauksella, neuvotteluajat ovat maanantaista torstaihin kello 8.30?19 ja perjantaina kello 10?16.30 eli pankin normaaleja aukioloaikoja laajemmat.

? Selvitämme lisäksi mahdollisuuksia neuvontapalveluiden tarjoamiseen myös lauantaisin. Asiakkaillamme on mahdollisuus tavata asiantuntijoitamme myös verkkotapaamisissa, joiden avulla voimme palvella asiakkaita siellä, missä he kulloinkin tahtovat pankkiasiansa hoitaa.

Käteispalvelut jatkuvat Lammin Säästöpankin Hämeenlinnan, Hyvinkään, Klaukkalan ja Lammin konttoreissa. Käteistä on mahdollista nostaa käteisautomaateilta tai ostosten yhteydessä K-ruokakaupoista tai Neste K-liikenneasemilta.

? Lisäksi pyrimme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme vaihtoehtoisia käteisen rahan palveluita, toimitusjohtaja Kalpala toteaa.

Talletukset onnistuvat TalletusOtto-automaateilla. Säästöpankkien asiakaspalvelu palvelee puhelimen ja chatin välityksellä maanantaista perjantaihin kello 8?22.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.