Maanantai 29.05.2023
Nimipäivät: Oiva, Oliver, Olivia
Hämeenlinna
Melkein selkeää
8°C
Tuuli: 5 m/s W
 

Kauppapaikka Tavastilassa menestyksekäs kesä uudistusten keskellä

Tavastilan kanta-asiakasilta keväällä oli menestys. Kuva: Samu Haapanen.

Kaupungin Hitaimmiksi Hisseiksi kruunatut hissit Kauppapaikka Tavastilassa on kesän aikana remontoitu ja uusia liiketiloja on valmisteltu uusille vuokralaisille. Remonttipölyn keskellä on tehty ennätysmyyntejä.

? Tavastilassa on kesän aikana toteutettu hissiremontti ja rakennettu liiketiloja uusille toimijoille, jotka aloittavat kuluvan syksyn aikana. Yksi uusista vuokralaisista on Reskan Apteekki. Muutoinkin kauppiailta saadun palautteen perusteella kesä on sujunut kaupallisesti hyvin. Odotamme iloisina alkavaa syyskautta, kertoo Jenny ja Antti Wihurin rahaston kiinteistöpäällikkö Jukka Lehmusvirta.

? Partioaitan kesä sujui hyvin, asiakkaat ovat löytäneet meidät hienosti Tavastilasta. Olemme tyytyvisiä voidessamme palvella asiakkaita sydämellisessä kauppapaikassa, jossa kaikki liikkeet yhdessä tekevät parhaansa, jotta asiointikokemus olisi onnistunut, kertoo Partioaitan myymäläpäällikö ja Tavastilan Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Kati Grönvall.

? Meillä on ollut erittäin vilkas kesä! Meidät ovat tänä vuonna muistaneet hienosti sekä paikalliset, että ulkopaikkakuntalaiset asiakkaat, kertoo Alusasuliike Siron yrittäjä Jenna Juurinen.

? Tänä vuonna 2019 Sirossa kauppa on käynyt todella hyvin, sillä nyt on paras vuosi kautta aikojen, jatkaa Anne Kallio-Lehtimäki Sirosta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.