Torstai 08.06.2023
Nimipäivät: Salomon, Salomo
Hämeenlinna
Melkein selkeää
13°C
Tuuli: 5 m/s WNW
 

Juha-Pekka Tuomisesta Petäyksen uusi omistaja

Petäys Resortin omistajuus siirtyy tänään 31.1.2017 vahvistetussa kaupassa PAMilta uudelle omistajalle, joka aloittaa yrityksen vetovastuun 1.2.2017 alkaen. Kaupan myötä uudelle omistajalle siirtyy hotelliliiketoiminnan lisäksi yhtiön omistamat maa-alueet, kiinteistöt ja irtaimisto.

Petäys tunnetaan myös hyvästä ruoastaan. Kuvassa hotellinjohtaja Sanna Grön ja Sami Lehtonen.

PAMin talousjohtaja Jukka Mattilan mukaan Petäyksen myynti on ollut pitkä prosessi, joka on nyt saatu onnistuneeseen lopputulokseen. Petäyksen hotelli- ja vapaa-ajankeskuksen toiminta ovat olleet vahva osa pamilaista järjestö- ja koulutustoimintaa vuosien ajan.

? Maailma on kuitenkin muuttunut ja jotta ammattiliiton resursseja voidaan kohdentaa liiton ydintoimintaan, kuten jäsenten edunvalvontaan, täytyy välillä tehdä ratkaisuja, jotka johtavat uusiin toimintatapoihin. Vanhasta täytyy voida luopua, jotta voidaan kehittää uutta, Mattila summaa.

Mattila kiittää Petäyksen johtoa ja työntekijöitä, jotka ovat kehittäneet yritystä vuosia systemaattisesti. Liiketoiminta on parantunut ja palvelut ovat kehittyneet kurssikeskuksesta kokous- ja vapaa-ajan hotellin vaatimalle nykyaikaiselle tasolle.

? PAMin osalta myyntiajankohta oli nyt oikea ja Petäys Resort voitiin siirtää kasvavana yrityksenä ammattimaiseen uuteen omistukseen. PAM tekee yhteistyötä uuden omistajan kanssa. Käytämme jatkossakin Petäystä koulutus- ja kokouspaikkana ja PAMin jäsenet ja ammattiosastot saavat myös etuja hotellin palveluista, Mattila toteaa.

Petäys Resortin uusi omistaja on alalla pitkään toiminut Juha-Pekka Tuominen. Tuomisella on vankka kokemus hotelliliiketoiminnan parissa ja hän odottaa innoissaan uusien mahdollisuuksien alkamista.

? Rakastuin ensisilmäyksellä Petäyksen maisemaan. On ilo päästä kehittämään liiketoimintaa entistä kansainvälisemmäksi ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Haluamme tehdä yhteistyötä paikallisten matkailu- ja kulttuuriosaajien kanssa, Tuominen toteaa.

Osakekauppa ei vaikuta hotellin henkilökunnan työsuhteisiin tai niiden ehtoihin vaan hotellin henkilökunta jatkaa tehtävissään kuten tähänkin saakka. Osapuolet ovat sopineet, että kaupan ehtoja ei kerrota julkisesti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.