Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Hyvinkään Sveitsille uusi startti ensi syksynä

Hyvinkään Sveitsin perinteikäs kokous- ja elämyshotelli avataan täysin uudistuneena syksyllä 2017.

Hotelli on ollut suljettuna vuoden 2016 alusta ja sai syyskuussa uudet omistajat, kun Sveitsi Kiinteistörahasto Ky osti koko hotellikiinteistön osakekannan CapMan Hotels RE Ky:ltä.

image

Primehotels Oy on tehnyt sopimuksen hotellin operoinnista. Uuden hotellin nimeksi tulee Spahotel Sveitsi ja se tulee toimimaan omana, itsenäisenä brändinään Primehotels-lipun alla.

– On upeaa olla mukana tuomassa yhtä Suomen legendaarisinta hotellia takaisin kartalle, toteavat Primehotelsin toimitusjohtaja Timo Vepsäläinen ja Finesco Capitalin Kari Järvenpää.

– Primehotels on kokenut hotellioperaattori ja yksityisenä, kotimaisena toimijana meille juuri sopiva kumppani Sveitsin hankkeeseen, Järvenpää kertoo.

Täysin uudistettavaan kansainvälisen tason hotelliin remontoidaan 200 huonetta ja kattavat kokoustilat. Olennaisena osana hotellin uudistusta on uusi kylpyläkokonaisuus, joka liitetään Hyvinkään remontoituun uimahalliin ja hotelliin yhdyskäytävällä. Hotelli tulee palvelemaan sekä liikematkustajia- ja kokousasiakkaita, että liikunta- ja perhematkailijoita.

image

Saman katon alle valmistuu mm. SuperPark ? sisäaktiviteettipuisto, BioRexin elokuvateatteri ja useita liikunta- ja hyvinvointiyrityksiä. Kokonaisuutta täydentää Sveitsinpuiston luonto sekä vaellusreitit. Tärkeimpinä ulkoharrastusmahdollisuuksina ovat kesäisin uinti, vaellus, hevosurheilu sekä golf, ja talvisin panostetaan laadukkaaseen latuverkostoon sekä laskettelumahdollisuuksiin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.