Keskiviikko 08.02.2023
Nimipäivät: Laina
Hämeenlinna
Pilvistä
1°C
Tuuli: 3 m/s SSW
 

VERKKOKYSELY: Liikuntapalvelut kartoittaa aikuisten liikuntatottumuksia

Hämeenlinnan liikuntapalvelut on käynnistänyt kaikille avoimen kyselyn, johon toivotaan kaupungin aikuisväestön vastaamista. Vastaava kysely tehdään samanaikaisesti Seinäjoella, Keravalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä yhteistyössä kyseisten kuntien liikuntatoimien kanssa. Yhteiskysely mahdollistaa aineistosta saatavat kaupunkien väliset tulosvertailut.

? Meiltä puuttuu ajantasaista tietoa hämeenlinnalaisten liikunta-aktiivisuudesta sekä terveystottumuksista, sanoo Hämeenlinnan liikuntapäällikkö Päivi Joenmäki.

? Myöskään kaupunkilaisten tyytyväisyyttä nykyisiin liikuntapalveluihin ei ole hetkeen kartoitettu. Parempi ja myös vertailukelpoinen tilannekuva helpottaa palveluiden kehittämistä tulevaisuudessa. Tästä lähtökohdasta toivon hämeenlinnalaisilta aktiivisuutta kyselyyn vastaamisessa, Joenmäki kannustaa.

Aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuskyselyn linkki löytyy täältä ja myös kaupungin nettisivuilta kohdassa Ajankohtaista. Kysely on suunniteltu nopeasti vastattavaksi. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kymmenen sarjakorttia uimahalliin. Kyselyn vastausaika päättyy 27.10.2019.

Maauimala on yksi “kaiken kansan” liikuntapaikoista Hämeenlinnassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.